Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Montella'nın zor sınavı: Kimi oynatacak?

Montella'nın zor sınavı: Kimi oynatacak?

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Çekya maçı öncesi savunmada sıkıntı yaşıyor. Sakatlıklar ve cezalılar sebebiyle rotasyona gitmeye hazırlanıyor. İrfan Can Kahveci'yi oynatmayı planlayan Montella, orta saha ve forvet hattında kararını maç öncesinde verecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Montella'nın zor sınavı: Kimi oynatacak?
KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Çekya maçı öncesinde sıkıntıya düştü. Gürcistan ve Portekiz maçlarının savunma ikilisinde oynattığı Abdülkerim Bardakçı ve Samet Akaydın’dan yoksun kalan Montella, takımda derin bir rotasyona gitmek zorunda kalacak. 

SAVUNMADA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Elinde bulunan stoperlerden Merih Demiral’a doğrudan şans vermesi beklenen İtalyan teknik adam, deneyimli futbolcunun yanına genç Ahmetcan Kaplan ile orta sahada oynattığı Kaan Ayhan’ı monte edecek. Sağ bekte ikisi de sakatlık sorunu yaşayan Zeki Çelik ve Mert Müldür arasında tercih yapmak zorunda kalacak Montella, sol bekte Ferdi Kadıoğlu, kalede sakatlık durumuna göre Mert Günok ya da Uğurcan Çakır’a şans tanıyacak.

ORTA SAHA BİLMECESİ

Çekya’nın fizik gücünü dikkate almak durumunda olan teknik direktör Vincenzo Montella, orta sahada Hakan Çalhanoğlu’na destek olacak isimler üzerinde duruyor. Kaan Ayhan’ı savunmaya çekmesi durumunda Montella, sakatlıktan çıkan İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, Salih Özcan arasında tercih yapacak. İtalyan teknik adam, Kaan Ayhan’ın durumuna göre kanatlardan orta sahaya destek alacak.

İRFAN CAN BEKLENTİSİ

Forvet hattındaki seçimleri nedeniyle eleştirilen Montella, takımla birlikte antrenmanlara çıkan İrfan Can Kahveci’yi son kontrollerin ardından oynatmayı planlıyor. Kasık bölgesinde zorlanma olan Arda Güler’i dinlendirerek maça hazırlayan İtalyan teknik adam, genç yıldız konusundaki kararını maç öncesinde verecek. Barış Alper, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun ve Semih Kılıçsoy arasından seçim yapacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEM'li vekiller teröristlere kalkan olamadı

DEM'li vekiller teröristlere kalkan olamadı