20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Ligde heyecan yükseldi!

Ligde heyecan yükseldi!

Süper Lig puan durumu ve fikstürü 14 Nisan günü sorgulanıyor. Spor Toto Süper Lig’de 28. Hafta heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe ile Galatasaray’ın kozlarını paylaşacağı Süper Lig 28. hafta güncel puan durumu futbol severler tarafından araştırılıyor. Peki Süper Lig’de bu hafta hangi maçlar var? Süper Lig’de gol krallığında kim birinci? İşte Süper Lig maç sonuçları, güncel puan durumu ve 28. hafta fikstürü…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ligde heyecan yükseldi!

Süper Lig puan durumu futbol severler tarafından anbean takip ediliyor. Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta, Bursaspor Trabzonspor maçı ile start aldı. Abdülkadir Ömür’ün müthiş golüyle Trabzonspor, Bursaspor deplasmanından 3 puanı tek golle alarak puanını 49’a çıkardı. Süper Lig fikstürü, puan durumu, gol krallığı ve haftanın maç sonuçlarına turkgun.com’dan ulaşabilirsiniz. İşte 14 Nisan Süper Lig 28. hafta puan durumu ve maç sonuçlarına dair aradıklarınız… Konyaspor ile Sivasspor, 1-1 berabere kalırken, Rizespor ise Göztepe karşısında 3 puanı tek golle almayı başardı. Ligde Cumartesi akşamının önemli maçı olan ve zirveyi yakından ilgilendiren Beşiktaş Başakşehir maçında konuk ekipten Robinho, Beşiktaş karşısında takımını 1-0 öne geçirdi ancak Beşiktaş'ta Atiba ve Burak Yılmaz, siyah beyazlı takıma galibiyeti getiren golü attı. Bu mağlubiyetle Başakşehir, zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Süper Lig'de puan durumu ve tüm detaylar için tıklayın

Süper Lig puan durumu nasıl şekillendi?

Spor Toto Süper Lig’de 28. Haftaya girilirken 61 puanı bulunan lider Medipol Başakşehir, bugün saat 19:00’da Beşiktaş’ın konuğu oldu. Bir başka önemli maç ise Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak. FB GS derbi maçı ise Pazar günü saat 19:00’da Kadıköy’de oynanacak. Cumartesi günü Konyaspor, Sivasspor’u, Çaykur Rizespor ise Göztepe’yi konuk etti. Bu iki karşılaşma da saat 16:00’da oynandı. Ligde 55 puan ile ikinci sırada yer alan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak. Başakşehir; ligde oynadığı 27 maçın ardından 18 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 61 puanla birinci, Galatasaray; 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 55 puanla ikinci, Beşiktaş; bu hafta Başakşehir'i de yenerek 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 53 puanla üçüncü, Trabzonspor; 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 49 puanla dördüncü, 37'şer puanı bulunan Yeni Malatya beşinci, Rizespor 37 puanla altıncı sıraya yükseldi. İşte güncel puan durumu...

Süper Lig’de haftanın fikstürü

Süper Lig’de 28. hafta Bursaspor Trabzonspor maçı ile start aldı. Bursa’da oynanan maçı Trabzonspor, Abdülkadir Ömür’ün müthiş golüyle 1-0 kazandı. Cumartesi günü Rizespor, Göztepe'yi 1-0 geçerken, Konyaspor ile Sivasspor maçı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Ligin zirvesini ilgilendiren Beşiktaş Başakşehir maçında lider Başakşehir, Vodafone Park'ta 2-1 yenildi. Pazar günü ise saat 13:00'te Kayserispor, Ankaragücü'nü konuk edecek. Yeni Malatya saat 16:00'da Alanyaspor'u ağırlyacak. Yine pazar günü saat 16:00'da Kasımpaşa, Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Günün son maçı ise haftanın maçı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak. Bu maç ise saat 19:00 itibarıyla futbol severler tarafından ilgi ile takip edilecek. 28. haftanın kapanış maçında pazartesi günü Erzurumspor, Akhisar'ı konuk edecek.

Süper Lig’de gol krallığı

Galatasaray'ın golcüsü Mbaye Diagne, 26 golle gol krallığında ipi göğüslerken, en yakın rakibi Alanyasporlu Papiss Cisse'nin 13 golü bulunuyor. Beşiktaşlı Burak Yılmaz, Trabzonsporlu Hugo Rodellega, Rizesporlıu Vedat Muriqi'in 12 golü bulunuyor. Galatasaray'ın yıldızı Henry Onyekuru ise 11 golle altıncı sırada. Başakşehirli yıldız futbolcu Edin Visca ise 11 golle yedinci sırada.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rize, Göztepe'yi tek golle geçti

Rize, Göztepe'yi tek golle geçti