18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Trabzonspor’un 2 yıldızı yarın geliyor

Trabzonspor’un 2 yıldızı yarın geliyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da hareketli günler yaşanıyor. İki yeni transfer yarın gelerek sağlık kontrollerinden geçecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor’un 2 yıldızı yarın geliyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Anthony Nwakaeme resmen açıklayan, Denis Draguş transferini de bitiren bordo mavililer iki transferi daha Türkiye’ye getiriyor. İngiliz orta saha Lundstram ve Hırvat sol bek Barisic bugün İstanbul’a gelecek ve burada sağlık kontrollerinden geçerek resmi sözleşmeye imza atacak.

Öte yandan yeni transfer Nwakaeme ise Macaristan’da takıma dâhil olacak. Trabzonspor’un yeni transferlerinden Barisic, kariyerinde NK Osijek, Dinamo Zagreb, Lokomotiva Zagreb, Osijek ve Rangers takımlarında forma giydi. Lundstram, ise Everton, Doncaster, Yeovil Town, Leyton Orient, Blackpool, Scunthorpe Utd., Oxford United, Sheff Utd ve Rangers forması giydi.

CİHAN ÇANAK TAMAM

Bordo-mavililer, Trabzonlu ailenin Belçika’da yaşayan gurbetçi oğlu Cihan Çanak’ın transferi için Standard Liege ile anlaştı. Haberde Belçika ekibinin, Trabzonspor’un 2 milyon euro ve 759 bin euroluk teklifini kabul ettiği belirtildi.

OZAN TUFAN TRABZONSPOR YOLUNDA

 Trabzonspor Hull City’de forma giyen Ozan Tufan ile her konuda anlaşmaya vardı. Trabzonspor, deneyimli orta saha oyuncusu ile 3+1 yıllık el sıkıştı.29 yaşındaki futbolcunun transferi için Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Hull City Başkanı Acun Ilıcalı arasında bonservis görüşmeleri devam ediyor.

ORSİÇ: ZOR DÖNEM GERİDE KALDI 

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezonun başında kadrosuna kattığı, yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kalan ve yeni sezonu sabırsızlıkla bekleyen Orsiç, kulüp dergisine röportaj verdi. Orsiç, yaptığı açıklamada “Gerçekten zor bir dönemdi, çünkü ilk defa bu kadar uzun bir sakatlık yaşıyordum. Rehabilitasyon dönemi tabii ki beni çok yıprattı. Zor zamanlardı ancak sonunda bitti. Sahalara döneceğim günü iple çekiyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Bak üç sporcuyu kutladı

Bakan Bak üç sporcuyu kutladı