Türkgün Spor Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu, Güreş Şampiyonası'nı başlattı

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu, Güreş Şampiyonası'nı başlattı

Sivas'ta Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Güreş Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı. Federasyon Başkanı Gözel, destek verenlere teşekkür ederek, olimpiyat hedeflerini vurguladı. 30 ilden 210 engelli sporcu organizasyona katıldı.

KAYNAK: AA

Sivas'ta, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Rıza Keser Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası açılış töreni yapıldı.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Dursun Gözel, 4 Eylül Spor Salonu'nda dün başlayan şampiyonanın açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirterek, destek verenlere teşekkür etti.

Çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini aktaran Gözel, "Bu şampiyonayı benim de hocam olan, sayısız öğrencinin de hocalığını yapan Rıza Keser adına düzenliyoruz. İşitme engelli spor camiamıza verdiği kıymetli destekler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Federasyon olarak sporcuların ulusal ve uluslararası alanlarda daha büyük başarılara imza atması için çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini dile getiren Gözel, "Kasım ayında düzenlenecek olimpiyatlarında hedefimiz, dünya şampiyonluğudur. İkinci ve üçüncü unutulur ama şampiyonlar hiçbir zaman unutulmaz. Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun da "Federasyon başkanımıza bu güzel organizasyonu ilimizde yaptığı için teşekkür ediyorum. Rıza Keser hocamızı saygı ve rahmetle anıyorum. Sporcuları Sivas'ımızda görmek ve misafir etmekten dolayı mutluluğumuzu dile getirmek istiyorum. Tokyo'da yapılacak olimpiyatlarda sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Federasyon Başkanı Gözel, il protokolüne plaket takdim etti.

Dün başlayan şampiyonaya, 30 ilden 210 engelli sporcunun katıldığı bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem İletişim Başkanı Altun, basın mensuplarına yönelik saldırıyı kınadı

İletişim Başkanı Altun, basın mensuplarına yönelik saldırıyı kınadı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Güngören'deki bir iş yerinde meydana gelen patlamayı haberleştiren muhabir ve kameramana yönelik saldırıyı kınadı.

KAYNAK: AA

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, Haber Global muhabiri Rabia Azra Sözcü ve kameraman Alperen Ulukuş'un görevleri sırasında Güngören'de saldırıya uğradığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Basın mensuplarına yönelik gerçekleşen bu tür şiddet eylemleri, yalnızca bireysel birer şiddet vakası değil, aynı zamanda halkın haber alma hakkına ve ifade özgürlüğüne yapılan açık saldırılardır. İlgili şahısların bir an evvel adalet önünde hesap vermesi için sürecin takipçisi olacağız. Yaralanan basın emekçimize acil şifalar diliyor, Haber Global ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *