20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor '10 gün içinde F.Bahçe ile görüşeceğiz'

'10 gün içinde F.Bahçe ile görüşeceğiz'

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündeminde olan Manuel Pellegrini'nin menajeri, sarı lacivertli kulüple 10 gün içerisinde masaya oturacaklarını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'10 gün içinde F.Bahçe ile görüşeceğiz'

Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden teknik direktör görüşmelerinde adı öne çıkan isimlerden biri olan Manuel Pellegrini için menajerinden yeni bir açıklama geldi. Menajer Jesus Martinez, Fenerbahçe ile 10 gün içinde görüşeceklerini kaydederek "10 gün içerisinde Fenerbahçe ile planlanmış bir görüşmemiz olacak. Manuel Pellegrini Türkiye'yi, taraftarları ve kulübü çok beğeniyor" dedi.

"FENERBAHÇE'NİN BİR TEKLİFİ VAR"
Pellegrini'nin menajeri sarı-lacivertli ekipten gelen bir teklifin olduğunu belirterek "Fenerbahçe'nin Pellegrini teklifi var. Fenerbahçe ile ilgili olan olay şöyle; Fenerbahçe, Manuel'in şu anda takımın başına geçmesini istedi ancak içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle bu gerçekleşemedi. Şili'den şu anda ayrılamaz. Ayrıca Türkiye Ligi'nde 7-8 maç kaldı, böyle bir dönem için onun takımın başına geçmesi normal değil" açıklamasında bulundu.

AVRUPA KULÜPLERİ DE DEVREDE
Martinez, Pellegrini'nin Real Betis'e gideceği hakkında çıkan dedikoduları yalanlarken ciddi Avrupa kulüplerinin de deneyimli teknik adama ilgi gösterdiğini söyledi ve "Real Betis ile ilgili bir fikrim yok. Kimse beni aramadı, bir şey de duymadım. Pellegrini için masada 3-4 kulüpten teklif var ve değerlendiriyoruz. En iyisinin ne olduğuna o kadar verecek ve bize söyleyecek. Çok ciddi Avrupa kulüplerinden ve Dubai'den bir teklif var. Kulüplerin adını veremem ancak İspanya'dan, Türkiye'den ve İtalya'dan isteyen var. Bu kulüplerle görüşmeler yaptık ancak Betis ile ilgili bir gelişme yok" ifadelerini sözlerine ekledi.

İLK KEZ SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ
66 yaşındaki Şilili teknik adam kariyerinde ilk kez sözleşmesi feshedilerek bir takımdan gönderildi. West Ham'dan ayrılan deneyimli çalıştırıcı, menajerinin verdiği bilgiye göre gideceği takımın hedeflerini inceleyip birçok şeyi hesaba katıyor.

(Sporx)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güzel haber! Aşıya gerek kalmayabilir  

Güzel haber! Aşıya gerek kalmayabilir