Türkgün Televizyon Dizi Film Bilinmeyen Numara Filmi Konusu ve Oyuncuları

Bilinmeyen Numara Filmi Konusu ve Oyuncuları

Gerilim severler için heyecan dolu bir deneyim! Bilinmeyen Numara (El Desconocido) filmi, bir banka yöneticisinin, hayatını ve işini kurtarmak için verdiği zorlu mücadeleyi konu alıyor. Saatler içinde büyük bir parayı temin etmek zorunda kalan yönetici, aldığı gizemli bir telefonla, koltuğunun altındaki bombadan kurtulmak için her anı saymaya başlar. Peki, bu tehlikeli yolculuk nasıl sonuçlanacak?

MUHABİR: Eylül Şahin

Bilinmeyen Numara (El Desconocido) filmi, gerilim dolu bir hikayeye odaklanıyor. Film, bir banka yöneticisinin, bir kaç saat içinde büyük bir miktar parayı temin etmek zorunda olduğu, aksi takdirde koltuğunun altındaki bombanın patlayacağına dair aldığı tehdit telefonu ile başlıyor. Bu sıradışı ve tehlikeli telefon, yöneticiyi zamanla yarışan bir durumun içine sürükler. Bankanın geleceği ve hayatı için verilen bu mücadele, izleyiciyi sürekli bir gerilim içinde tutuyor.

Bilinmeyen Numara Filminin Oyuncuları Kim?

Filmin başrollerinde Luis López Tosar, Goya Toledo, Elvira Mínguez, Fernando Cayo, Pedro Alonso, Javier Gutierrez, Luis Zahera, Ricardo De Barreiro, Carolina Vázquez ve Paula Del Río gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Bilinmeyen Numara Filmi IMDb Puanı Ne?

Bilinmeyen Numara filmi IMDb’de 10 üzerinden 6.6 puan alarak, izleyiciler tarafından gerilim dolu bir deneyim olarak değerlendiriliyor.

Yönetmenliğini Dani de la Torre’nin üstlendiği ve senaristliğini Alberto Marini’nin yazdığı Bilinmeyen Numara, baş döndüren temposu ve yüksek gerilimi ile sinemaseverlere unutulmaz bir izleme deneyimi vaat ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Ekonomi Türkiye, iş makineleri ihracatında yüzde 130’luk büyüme!

Türkiye, iş makineleri ihracatında yüzde 130’luk büyüme!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde, Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) ve KOMATEK fuarcılık iş birliğinde inşaat ve iş makineleri sektörüne ilişkin MEGATRENDS 2030 Raporu Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Rapora göre, Türkiye, inşaat ve madencilik makineleri ihracatında son 20 yılda yüzde 130’un üzerinde büyüme sağlayarak yıllık 2,4 milyar dolar ihracat seviyesine ulaştığı açıklandı.

KAYNAK: DHA

MegaTrends2030 raporu, Türkiye’nin makine sektöründeki küresel sıçrayışını verilerle ortaya koydu. MegaTrends2030 raporuna göre, Türkiye, inşaat ve madencilik makineleri ihracatında son 20 yılda yüzde 130’un üzerinde büyüme sağlayarak yıllık 2,4 milyar dolar ihracat seviyesine ulaştı. Türkiye, 2011-2017 ve 2017-2023 dönemlerinde küresel pazar payını artırabilen sayılı ülkelerden biri olmayı başardı. İhracattaki bu büyümenin yüzde 36,9’u parça ve aksam segmentinden gelirken, özellikle toprak, taş, metal cevheri ayıklama ve eleme makineleri alt sektöründe pazar payı yüzde 2,3’ten yüzde 3,64’e yükseldi. CMS analizleri ile bu başarının temelinde artırılmış rekabetçilik, üretim kalitesi, lojistik avantajlar ve teknolojik uyum bulunduğu belirtildi.

‘MAKİNE TALEBİNDE AFET SONRASI DİNAMİZM’

Raporda, “İMDER satış ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tescil verileri, 2021 sonrası dönemde makine talebinin hız kesmediğini ortaya koyuyor. Mevcut envanterin yüzde 72,8’i malzeme taşıma ve hafriyat makinelerinden oluşuyor. Ayrıca, afet sonrası yenileme ihtiyaçları, makine yaş ortalamasında düşüşe neden olmuş durumda” denildi.

MegaTrends2030’un öne çıkardığı gelecek vizyonu içerisinde afet sonrası yeniden inşa ve dirençli kentleşme, Suriye ve Pasifik bölgesi merkezli uluslararası yeniden inşa süreçleri, yeşil ve dijital ikiz dönüşüm, konut krizine karşı sosyal ve uygun fiyatlı yapı politikaları, KOBİ’lere özel ölçek uyum teşvikleri gibi konular yer aldı. ‘Türkiye artık sadece makine üretmiyor; geleceği inşa eden vizyonu da ihraç ediyor’ tespitinin yapıldığı raporda, sektör için atılması gereken stratejik adımlar arasında ise, ‘Ar-Ge yatırımları ve Living Lab uygulamaları, elektrikli/hibrit iş makineleri ile otonom sistemlerin geliştirilmesi, BIM ve saha dijitalleşme yetkinlikleri, çok modlu lojistik merkezleri (örneğin Cizre) ve yeşil tahvil gibi sürdürülebilir finansman araçlarının yaygınlaştırılması’ ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *