05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Halis Ağa'sı Çetin Tekindor diziden ayrıldı mı? Düğüm çözüldü

Halis Ağa'sı Çetin Tekindor diziden ayrıldı mı? Düğüm çözüldü

Halis Ağa olarak izleyici karşısına çıkan Çetin Tekindor'un kadrodan ayrılıp ayrılmadığı sorusu yanıtını buldu. Star TV'de ekrana getirilen Yalı Çapkını dizisi 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya başladı. Yalı Çapkını'nda Halis Ağa karakterini canlandıran Çetin Tekindor'un dizide yer almaması ise kafaları karıştırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Halis Ağa'sı Çetin Tekindor diziden ayrıldı mı? Düğüm çözüldü

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu sezon beklenen reytingleri karşılayamayan Yalı Çapkını'nda Halis Korhan'ı canlandıran Çetin Tekindor ve Asuman'ı Öznur Serçeler'in bölümlerde yer almaması dikkat çekmişti.

İlerleyen günlerde Öznur Serçeler'in Yalı Çapkını'ndan ayrıldığı öğrenilmişti.

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte gözler Halis Ağa'ya çevrildi. Haftalardır dizide yer almayan Çetin Tekindor'un senaryo gereği nerede olduğu merak konusu oldu. Çetin Tekindor ile ilgili ayrılık haberi gelmezken, son yayınlanan bölümde Halis Ağa'nın nerede olduğu öğrenildi. Kazım Ağa, Halis Ağa'nın İsveç'te olduğunu açıkladı. Usta oyuncu Çetin Tekindor'un ekrana ne zaman döneceği ise henüz bilinmiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamas'ın askeri lideri öldürüldü

Hamas'ın askeri lideri öldürüldü