Türkgün Televizyon Dizi Film Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Yıldızı Defne Kimdir? Müge Bayramoğlu’nun Hayatı ve Kariyeri

Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Yıldızı Defne Kimdir? Müge Bayramoğlu’nun Hayatı ve Kariyeri

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, güçlü oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezonda Defne karakterine hayat veren Müge Bayramoğlu, başarılı performansıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Müge Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen tüm detaylar…

MUHABİR: Burcu Öner

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezonunda kadrosuna güçlü oyuncuları katmaya devam ediyor. Diziye Defne karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Müge Bayramoğlu, performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Peki, Kızılcık Şerbeti’nin Defne’si kimdir? Müge Bayramoğlu’nun gerçek adı, yaşı, memleketi ve kariyeri hakkında neler biliyoruz? İşte ünlü oyuncunun hayatına dair merak edilen tüm detaylar...

Müge Bayramoğlu Kimdir? Hayatı ve Eğitimi

6 Eylül 1992’de Bursa’da doğan Müge Bayramoğlu, sanat dünyasına olan ilgisini küçük yaşlarda keşfetti. Oyunculuk alanında profesyonelleşmek isteyen Bayramoğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitim aldı.

Eğitimini tamamladıktan sonra birçok televizyon ve dijital projede yer alan oyuncu, performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Başarılı kariyeri sayesinde hızla yükselen Bayramoğlu, farklı rollerle ekran karşısına çıkmaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti’ndeki Defne Karakteri Kimdir?

Müge Bayramoğlu’nun canlandırdığı Defne karakteri, dizinin ilerleyen bölümlerinde önemli bir rol oynayacak. Karakterin hikâyeye nasıl yön vereceği ve kiminle nasıl bir bağ kuracağı merak konusu.

Kızılcık Şerbeti dizisine katılımıyla, dizinin temposunun daha da artacağı ve izleyicileri yeni sürprizlerin beklediği konuşuluyor.

Müge Bayramoğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

1992 doğumlu olan Müge Bayramoğlu, 2025 itibarıyla 32 yaşında. Bursa doğumlu olan oyuncu, eğitim hayatını İstanbul’da sürdürerek kariyerine adım attı. Kısa sürede televizyon dünyasında kendini kanıtlayan Bayramoğlu, farklı projelerdeki rolleriyle tanınırlığını artırdı.

Müge Bayramoğlu Evli mi?

Müge Bayramoğlu, 2018 yılında Sinan Payaslıoğlu ile evlendi. Özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih eden oyuncu, ailesiyle ilgili konularda basında fazla yer almıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol Dursun Özbek’ten Hakan Çalhanoğlu açıklaması: “Görüşmemiz transfer görüşmesi değildi”

Dursun Özbek’ten Hakan Çalhanoğlu açıklaması: “Görüşmemiz transfer görüşmesi değildi”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, forma göğüs sponsorluğu imza töreninde Hakan Çalhanoğlu ile yaptığı telefon görüşmesinin transferle ilgili olmadığını belirterek, “Hakan ile görüşmem, transfer görüşmesi değildi” dedi.

KAYNAK: İHA

Galatasaray’ın forma göğüs sponsorluğu anlaşmasının imza töreni, RAMS Park’ta Başkan Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu ve sponsor firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törende basının karşısına geçen Özbek, kulüpteki son gelişmeler ve transfer süreciyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

“Bazı önemli transferleri mümkün olduğu kadar erken yapmak istiyoruz”

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılımın sağladığı avantajı değerlendirmek istediklerini vurgulayan Dursun Özbek, transfer süreciyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Galatasaray’ın misyonu var. Galatasaray’ın Türk sporuna katmak istediği değerler var. Sadece futbolda değil, Avrupa ve dünya çapında temsil etme durumda olduğu için en başarılı şekilde bu misyonu tamamlamak zorunda. Futbolda Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacağımız için takımı erken hazırlamak amacıyla bazı önemli transferleri mümkün olduğu kadar erken yapmak istiyoruz. Galatasaray’ın finansal yapısına uygun şekilde yürüyoruz.”

“Hakan Çalhanoğlu ile görüşmem, transfer görüşmesi değildi”

İtalyan ekibi Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile yaptığı telefon görüşmesine dair açıklık getiren Özbek, şunları söyledi:

“Hakan ile görüşmem, transfer görüşmesi değildi. Tesadüfen bir arkadaşımla otururken, bir grup vardı, Hakan ile telefonla görüşüyordu. ‘Galatasaray başkanı da yanımda, merhaba demek istiyor’ dedi. Kendisiyle merhabalaştık. Kendisi, ‘Çocukluktan beri Galatasaraylıyım’ dedi. Hakan’ı her takım ister. Kendisine sağlığını sordum, performansını üst düzeye çıkardığını, Avrupa’da bizi temsil ettiğini söyledim ve başarılar diledim. Bu bir transfer görüşmesi değildi. Böyle bilinmesinde fayda var.”

“Muslera kadar aidiyet duyan bir kaleci transfer etmek istiyoruz”

Fernando Muslera sonrası kaleci transferiyle ilgili planları paylaşan Dursun Özbek, şöyle konuştu:

“Muslera’nın yeri dolar mı, dolmaz mı ayrı bir şey. 14 sene bize hizmet bir kaleciden bahsediyorum. Onun yerini dolduracak kaleci bulur muyuz, bilemiyorum. Galatasaray, kaleciler açısından her zaman iyi seçimler yapmıştır. Aynı şekilde kaleci için de çalışmalarımız devam ediyor. Kısa sürede o çalışmaların meyvesini alacağımızı düşünüyorum.”

“TFF’den önümüzdeki sene adaletli bir yönetim bekliyoruz”

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklentilerini de dile getiren Özbek, açıklamasında şunları kaydetti:

“Benim temennim TFF’nin adaleti sağlayacak şekilde Türk futbolunu yönetmesi. Tek isteğimiz adalet. Teraziyi hiçbir tarafa basmadan tutmaları lazım. Galatasaray’ın gücü, sağladığı performans yetiyor zaten. Başka desteğe, başkanın kimsenin Galatasaray’a yardım etmesine ihtiyacı yoktur.”

“Çin’de ortak değerlerimiz var, sponsorluk için görüşüyoruz”

Çin’le yürütülen sponsorluk temaslarına da değinen Özbek, şu ifadeleri kullandı:

“Çin ile ilgili büyükelçi seviyesinde Ankara’da bir görüşme yaptık. Büyükelçi bizi Ankara’ya davet etti. Muhtemel sponsorluk yapabilecek firmalarla iletişimimizi sağlayacak. Çin bayrağını biliyorsunuz, sarı-kırmızı renklere sahip ve üzerinde 5 yıldız var. Büyükelçi ile konuşurken, ‘Ortak değerlerimiz var’ dedik. Sponsorluk aşamasında inşallah yakında netice almayı bekliyorum.”

Geçtiğimiz sezon 80 milyon Euro civarında olan sponsorluk gelirlerini artırmayı hedeflediklerini belirten Özbek, “Bu sezon daha fazlasını bekliyoruz” dedi.

“Memleketimde yaptırdığım okulun açılışına katılacağım”

Açıklamalarının sonunda sosyal sorumluluk projelerine de değinen Dursun Özbek, şu ifadeyi kullandı:

“Memleketim Şebinkarahisar’da annem ve babam adına yaptırdığım 16 derslik meslek lisesinin açılışına katılacağım. Karne gününde oradaki öğrencilerle birlikte olmak istedim.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *