07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film MasterChef eleme gecesi: 6 Ekim 2024'te kim veda etti?

MasterChef eleme gecesi: 6 Ekim 2024'te kim veda etti?

Bu akşam MasterChef programında gerçekleşen eleme heyecan doluydu. Yarışmacılar hafta boyunca verdikleri mücadele sonucunda tasarım tabaklar ve mercanköşkler hazırladılar. İlk aşamayı geçenler MasterChef maceralarına devam ederken, diğer yarışmacılar ikinci turda mücadele ettiler. 6 Ekim 2024 MasterChef'ten kim elendi?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef eleme gecesi: 6 Ekim 2024'te kim veda etti?

MasterChef Türkiye 2024'te Eleme Gecesi: Kim Veda Etti?

MasterChef Türkiye 2024'ün 6 Ekim Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde heyecan doruktaydı. Yedi yarışmacı eleme potasındaydı ve hayallere veda eden bir isim oldu.

Eleme Adayları Kimlerdi?

Bu haftanın eleme adayları Kırmızı Takım'dan seçildi. Eleme potasında; Muratcan, Nevzat, Şirin, Alper, Semih, Ayşe ve Eda yer aldı. Kırmızı Takım bu hafta 3-0 mağlup oldu, bu yüzden tüm adaylar onlardan seçildi.

MasterChef'te Kural İhlali Krizi

Yarışmanın eleme aşamasında, Bodrum mandalinası dağıtıldı ve yarışmacılar alışveriş için harekete geçti. Ancak beklenmedik bir gerginlik yaşandı. Eleme potasındaki Şirin ve Eda, balkondaki Ezgi ve Nigar'a malzemelerini saydırmaları için bir liste verdiler. Bu durumu haksızlık olarak gören diğer yarışmacılar şeflere şikayette bulundular.

Şeflerinden Ceza Yağdı

Şefler bu kural ihlaline sert tepki gösterdi. Ezgi, Nigar ve Beyza stüdyo dışına çıkarılırken, Şirin ve Eda yarışmaya 5 dakika geç başlama cezası aldı.

MASTERCHEF'TE BU HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'nin 2024 sezonunda bu akşam ikinci aşamada yarışmacılardan Danilo Şef'in özel tabağı Riso Al Salto hazırlandı. Yarışmacılar, bu zorlu yemeği en iyi şekilde yapabilmek için kıyasıya mücadele etti. Ancak şeflerin eleştirileri, başarılı tabakların yanında zorlu bir rekabet ortamı oluşturdu.

Üzücü bir gelişme yaşandı; Ayşe, tabağını en az başarılı bir şekilde yaparak MasterChef’e veda eden yarışmacı oldu. Danilo Şef’in Riso Al Salto’sunu hazırlamakta zorlanan Ayşe, şeflerin beklentilerini karşılayamadı. Yapılan değerlendirmeler sonrasında MasterChef'e veda eden Ayşe oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Harris'ten "Netanyahu yakın bir dost mudur?" sorusuna çarpıcı cevap

Harris'ten "Netanyahu yakın bir dost mudur?" sorusuna çarpıcı cevap