16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Masterchef'te haftanın son eleme adayı belli oldu

Masterchef'te haftanın son eleme adayı belli oldu

MasterChef yarışması her hafta izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son haftalarda artan rekabetle birlikte bir yarışmacı, yarışmada rekor kırarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Diğer yarışmacılar arasından şefler tarafından belirlenen haftanın son eleme adayı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Masterchef'te haftanın son eleme adayı belli oldu

MasterChef Türkiye heyecanı tüm hızıyla sürüyor! Bu hafta, yarışmada dikkat çeken olaylar yaşandı. İşte detaylar...

Krem Karamel Gecesi

Şefler, bu akşamki zorlu yarışmanın krem karamel tabağı ile gerçekleştiğini belirtti. Mehmet Şef, "Bu yemeği yapabilen çok az kişi var," diyerek tabak hazırlanmasının ne kadar zor olduğunu vurguladı. Yarışmacıların bu lezzeti ortaya çıkarması, şefler tarafından büyük takdirle karşılandı.

Şefler Gülmekten Kırıldı

Ezgi'nin "Tabağı değiştiremedim, kusura bakmayın" demesi, şefleri kahkahalara boğdu. Somer Şef ise esprili bir dille, "Tabağı değiştiremedim derken? Başka bir tabak mı? Neyi değiştiremedin?" diyerek durumu tiye aldı.

Onur Rekor Kırdı

Yarışmanın öne çıkan isimlerinden Onur, 10 hafta üst üste eleme potasına girmeyerek yeni bir rekora imza attı. Somer Şef, Onur'u tebrik ederek, "Bu başarı seni sadece 11. haftaya taşımakla kalmıyor, aynı zamanda MasterChef tarihine geçmeni sağlıyor," dedi. Onur'un bu rekorunu daha ne kadar geliştireceği ise merakla bekleniyor.

Yedinci Eleme Adayı Belli Oldu

Bu haftanın yedinci eleme adayı ise Alper oldu. Şefler, en zayıf tabağı hazırlayan yarışmacının Alper olduğunu açıkladı ve bu gelişmeyle birlikte eleme potasına girmiş oldu. MasterChef’teki heyecan dolu anlar devam ederken, izleyiciler yine gözlerini ekranlardan ayıramayacak!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Metrekareye 24 kilogram yağış düştü, yollar göle döndü

Metrekareye 24 kilogram yağış düştü, yollar göle döndü