24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Sandık Kokusu bu hafta ekranda olmayacak! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sandık Kokusu bu hafta ekranda olmayacak! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

"Sandık Kokusu" dizisinin yeni bölümü beklenmedik bir değişiklik nedeniyle yayınlanmayacak. TUSAŞ saldırısı sebebiyle program akışında değişiklik yapıldı. Peki, Sandık Kokusu neden yok? Sandık Kokusu yeni bölüm ne zaman?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sandık Kokusu bu hafta ekranda olmayacak! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sandık Kokusu Neden Yayınlanmıyor? Sandık Kokusu Yeni Bölüm Bugün Ekranlarda Olmayacak Mı?

Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ’ın başrollerinde yer aldığı Sandık Kokusu dizisi, konusuyla izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünün 23 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:00’de yayınlanması bekleniyordu. Ancak son gelişmeler doğrultusunda Sandık Kokusu bu akşam ekrana gelmeyecek. Peki, Sandık Kokusu neden yok? Sandık Kokusu yeni bölüm ne zaman? İşte ayrıntılar...

Sandık Kokusu Neden Yayınlanmıyor?

Show TV'nin yayın akışına göre, dizinin bu hafta planlanan yeni bölümü, yaşanan gelişmeler ve yayın akışı değişikliği nedeniyle yayınlanmayacak. Bugün yaşanan TUSAŞ saldırısı nedeniyle birçok programın yayın akışında değişiklik yapıldı ve bu durum Sandık Kokusu dizisini de etkiledi. Kanal tarafından dizinin yeni yayın tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sandık Kokusu Dizisinde Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde heyecan dolu anlar yaşandı. Can’ın mahkemede verdiği ifadeler herkesi şaşkına çevirirken, Karsu, olayların arkasında Reha’nın olduğunu fark eder. Ancak çevresindekiler Karsu’yu suçlamaya devam eder. Yaşamında radikal kararlar almayı düşünen Karsu, çocuklarını Reha’ya bırakma kararı verir.

Bu sırada Filiz ve Hasan, Adalar’a gezmeye giderken çıkan fırtına nedeniyle orada mahsur kalır. Aynı anda, Bora’nın düzenlediği daveti öğrenen Ayça, bu durumu avantaja çevirmeye çalışır. Davete dikkat çekici bir şekilde katılan Ayça, Bora ve çevresindekilerin ilgisini üzerine çeker. Bora, Karsu’ya karşı Ayça’ya bir gül gönderme talimatı verir. Bu jest, Karsu’nun kıskançlık duygularını tetikler.

sandık kokusu yeni bölüm Ne Zaman?

Dizinin yeni bölümü için Show TV’nin güncel yayın akışını takip etmek önem taşıyor. Yaşanan beklenmedik gelişmeler ve değişikliklerden dolayı dizi, bu hafta ekrana gelmeyecek. Yeni bölüm tarihiyle ilgili resmi bilgilere Show TV’nin duyurularından ulaşabilirsiniz.

Sandık Kokusu İçin Gelişmeleri Takip Edin

Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu, heyecanlı olay örgüsü ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Dizinin yeni bölümlerini ve Show TV’nin yayın akışıyla ilgili son dakika haberlerini kaçırmamak için Show TV'nin resmi duyurularını takip etmeye devam edin.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin Havacılık Devi TUSAŞ Hangi İllerde Üretim Yapıyor?

Türkiye'nin Havacılık Devi TUSAŞ Hangi İllerde Üretim Yapıyor?