25 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Sandık Kokusu dizisinde kriz: 3 oyuncu diziye veda ediyor

Sandık Kokusu dizisinde kriz: 3 oyuncu diziye veda ediyor

Show TV'nin popüler dizisi "Sandık Kokusu", Necip Memili'nin ayrılmasının ardından iki oyuncunun daha projeden ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Dizinin hayranları, bu gelişmelerin hikayeye nasıl yansıyacağını merakla bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sandık Kokusu dizisinde kriz: 3 oyuncu diziye veda ediyor

İkinci sezonunda da büyük ilgi gören "Sandık Kokusu," Melis Civelek ve Zeynep Gür işbirliğiyle ekranda tutkulu bir şekilde devam ediyor. Ancak dizi, hayranlarını üzecek ayrılıklarla gündeme geliyor.

Necip Memili Diziden Ayrılıyor

Dizide Karsu’nun eski eşi Reha karakterini canlandıran Necip Memili, hikayesinin sona ermesiyle birlikte diziden ayrılmaya karar verdi. Yeni projeler için teklifler değerlendiren Memili'nin veda haberi izleyicileri şaşırttı. Ancak Memili'nin ayrılmasıyla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor; çünkü diziye iki oyuncunun daha veda edeceği duyuruldu.

Biran Damla Yılmaz Beklenmedik Şekilde Ayrıldı

Biran Damla Yılmaz, "Sandık Kokusu" ekibine Karsu’nun kuzeni Ayça karakteriyle katılmayı planlarken beklenmedik bir şekilde projeden ayrıldı. Sözleşme şartlarındaki anlaşmazlık nedeniyle projeden çekilen Yılmaz, şu anda farklı projeler üzerinde çalışıyor.

Diğer İki Oyuncu da veda ediyor

O3 Medya yapımı Sandık Kokusu, güçlü oyuncu kadrosuyla yoluna devam ederken, Lale karakterini canlandıran Seda Türkmen ve Hande karakteriyle ekranlarda yer alan Ece İrtem'in de diziden ayrıldığı açıklandı. Her iki oyuncunun da karakterlerinin hikayelerinin sona ermesiyle ayrıldığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin petrol ve doğal gaz sahası genişliyor!

Türkiye'nin petrol ve doğal gaz sahası genişliyor!