16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu ifşa oldu

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu ifşa oldu

Yalı Çapkını adlı dizi, yeni sezon bölümlerine sosyal medyada gelen eleştirilerle gündemde. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu, "Seyirci haklı, aşkı görmek istiyorlar" diyerek yeni bölümler hakkında heyecanı artırdı. Ayrıca Budayıcıoğlu, merakla beklenen bir müjdeyi de hayranlarıyla paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu ifşa oldu

Cuma akşamlarının fenomen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını, yeni sezonunda izleyicilerden gelen eleştirilerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yapılan eleştiriler sonrasında, Gülseren Budayıcıoğlu, dizinin yeni sezon senaryosu hakkında ipuçları verdi.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini üstlendiği Yalı Çapkını, yeni sezonda izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı ve sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan dizi, Seyran ve Ferit'in ayrılması ve farklı ilişkilere yönelmeleriyle hayranlarını şaşırttı.

Yeni Sezonda Neler Olacak?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını, aldığı eleştirilerin izlenme oranlarına yansıdığını gözlemledi. Reytinglerde yaşanan düşüş ve sosyal medyadaki tepkiler, dizi ekibini harekete geçirdi. Gülseren Budayıcıoğlu, Yalı Çapkını'nın ilerleyen bölümlerinde neler olacağına dair ipuçları verdi.

'Seyran ve Ferit Aşkı Yeniden Canlanacak'

Gülseren Budayıcıoğlu, diziye yöneltilen eleştirilere cevap verirken, "İzleyiciler haklı. Seyran ve Ferit'in aşkını görmek istiyorlar. Yeni sezon ilerledikçe, Seyran ve Ferit'in aşkını tekrar ön plana çıkaracağız" dedi. Bu açıklama, Seyran ve Ferit'in aşkını bekleyen hayranları heyecanlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa günü yüzde 0,98 değer kaybederek 8.876,22 puandan tamamladı

Borsa günü yüzde 0,98 değer kaybederek 8.876,22 puandan tamamladı