Türkgün Magazin Temizlik Benim İşim Kadir kimdir?

Temizlik Benim İşim Kadir kimdir?

Temizlik Benim İşim Kadir kimdir? sorusu, pek çok televizyon izleyicisi tarafından araştırılıyor. Son zamanlarda özellikle sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan Kadir Ezildi nereli, ne iş yapıyor, merak konusu oldu. İşte, Temizlik Benim İşim programının sevilen ismi Kadir Ezildi hakkında merak edilenler…

Fox TV’de hafta içi yayınlanan Temizlik Benim İşim programıyla üne kavuşan Kadir Ezildi, popülerliğini her geçen gün artırıyor. Hem tepkileri hem de temizliğiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Kadir Ezildi nereli, ne iş yapıyor sorularının yanıtlarını haberimizde bir araya getirdik…

1995 yılının Mart ayında İstanbul, Bakırköy Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen Kadir Ezildi yaşantısını İstanbul, Maltepe’te sürdürmektedir. Anne tarafından aslen Bayburt, baba tarafından ise aslen Konya’lıdır. Günümüzte televizyon ekranlarında sunucu olarak kariyerini sürdüren Ezildi’nin ayrıca özel bir hastane’de arşiv sorumlusu ve depo görevlisi olarak çalıştığı belirtilmektedir.

Ekran severler tarafından özellikle TLC ekranlarında yayınlanmış olan Temizlik Avcıları isimli program ile tanınmıştır. Ne kadar titiz ve temizlik hastası olduğu bilinen ünlü isim özellikle ciddi bir kadın hayran kitlesine ulaşmıştır.



Balık burcudur, annesi ve kardeşi Kerem ile birlikte yaşantısını İstanbul, Maltepe’de sürdürmekte. Takıntılı denebilecek kadar temizlik hastası, hatta işten döndükten sonra direk uzun süre evde temizlik yaptığını dile getirmiştir. Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanmaktadır. Günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 484 bin civarındadır.

Kadir Ezildi Obsesif temizlik hastasıdır;

Obsesif kompulsif hastalığı olarak adlandırılan temizlik hastalığı takıntılı şekilde temizlik tutkunluğu, her şeyin kirli olduğu hissine inanma ve her şeyi sürekli yıkama, silme gibi eylemlerin sürekli tekrarlanmasıdır..

Temizliğin güç ve kuvvet gerektiren bir uğraş olduğunu bu nedenle de temizliğin erkek işi olduğunu savunmaktadır. Evde geç saatlere kadar temizlik yaptığı için pek fazla misafir de ağırlayamadığını belirtmiştir.

2019 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim adlı programı hazırlayıp sunmaktadır.

BAKIN ANNESİ KADİR EZİLDİ'Yİ NASIL ANLATIYOR

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Galeriler Yaşam Eşini kaybettikten sonra hem çiftçi hem öğrenci oldu: Hedef üniversite

Eşini kaybettikten sonra hem çiftçi hem öğrenci oldu: Hedef üniversite

Karaman'da 46 yaşındaki Muazzez Yaşar, Kovid-19 nedeniyle eşini kaybettikten sonra çiftçilik yaparak ailesine destek oldu. Tarım makinelerini öğrenip eğitimine devam eden Yaşar, kadınların gücünü vurguluyor ve azmiyle çevresine ilham veriyor.

Karaman'da yaşayan 46 yaşındaki Muazzez Yaşar, 2021 yılında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle eşini kaybettikten sonra hem ailesine bakmak hem de kendi hayatını yeniden inşa etmek için büyük bir adım attı. Eşi Alper Yaşar'dan kalan tarlalara sahip çıkan 3 çocuk annesi Yaşar, traktör kullanmayı öğrenip kendi arazisini ekmeye başladı.

Çiftçilikle hayata tutundu

Taşkale köyünde yaşayan Muazzez Yaşar, eşinin vefatının ardından toprağa daha da bağlandı. İlk başta kardeşinin yardımıyla hasat işlerini yürüten Yaşar, zamanla tarım makinelerini kullanmayı öğrenerek çiftçilik işlerini tamamen kendi üstlendi. Tarla sürme konusunda zorlansa da pes etmeyen Yaşar, zamanla deneyim kazanarak üretimin her aşamasını tek başına yapmaya başladı.

Küçük kızının sözü motivasyonu oldu

Muazzez Yaşar'ın en büyük destekçisi çocukları oldu. Yaşar, "Bazen bırakmayı düşündüm ama 12 yaşındaki kızım, 'Anne, biz de senin gibi güçlü olacağız' deyince kendime geldim" diyerek duygularını ifade etti. Oğlunun avukat olduğunu belirten Yaşar, iki kızıyla birlikte hayatı yeniden inşa etmeye kararlı olduğunu vurguladı.

Eğitimine devam ediyor, üniversite hedefliyor

Sadece tarım değil, eğitim de Muazzez Yaşar'ın hayatında önemli bir yer tutuyor. İlkokul mezunu olan Yaşar, önce ortaokulu bitirdi ardından açık lise eğitimine başladı. Şu anda mezuniyet için bir dersi kalan Yaşar, üniversite sınavına girerek eğitimine devam etmeyi planlıyor. Tarla işlerinin arasında kitap okuyarak sınavlara hazırlanan Yaşar, "Toprağı sevdiğim için ziraatle ilgili bir bölüm okumak istiyorum" dedi.

"Kadın isterse her şeyi başarır"

Çevresindekiler tarafından örnek gösterilen Muazzez Yaşar, "Beden gücü gerektiren işleri yapmak zor olsa da zamanla alıştım. Başardıkça daha da güçlendim. Kadın isterse her şeyi başarabilir. Yeter ki desteklensin" ifadelerini kullandı. Hem üretim yapan hem de kendini geliştirmek için mücadele eden Yaşar, azmiyle çevresine ilham kaynağı oluyor.

Muazzez Yaşar'ın hikayesi, hem kadınların kırsal kalkınma süreçlerindeki rolünü hem de kişisel gelişimin yaşla ve zorluklarla sınırlandırılamayacağını gözler önüne seriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *