29 Eylül 2024
weather
28°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Türk Dünyası "Camala: Özgürlük Şarkıları" belgeseli büyük başarıya imza attı

"Camala: Özgürlük Şarkıları" belgeseli büyük başarıya imza attı

Cannes Kurumsal Medya ve TV Ödülleri'nde VOA Haber Merkezi tarafından çekilen "Camala: Özgürlük Şarkıları" belgesel filmi, birincilik ödülünü kazandı. Cannes'da gerçekleştirilen bu prestijli ödül töreninde, "Camala: Özgürlük Şarkıları" belgesel filmi büyük bir başarı elde etti ve seyircileri derinden etkiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Camala: Özgürlük Şarkıları" belgeseli büyük başarıya imza attı
KAYNAK: QHA

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)  merkezli Voice of America (VOA), 25 -26 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen Cannes Kurumsal Medya ve TV Ödülleri'nde en iyi film ödülüne layık görüldü.

VOA Haber Merkezi,  "İnsan Kaygıları ve Toplumsal Sorunlar" kategorisinde “Camala: Özgürlük Şarkıları” adlı belgesel filmiyle birincilik ödülünü kazandı.

24 Şubat 2024 tarihinde yayınlanan belgesel, Kırım Tatar asıllı Ukraynalı şarkıcı-söz yazarı Camala'nın Rusya'nın Ukrayna'yı geniş çaplı işgalinin ilk günlerini konu alıyor ve ülkesine destek amaçlı faaliyetlerini anlatıyor.

VOA ekibi adına Altın Yunus ödülünü almak üzere, Yapımcı ve yönetmen Beth Mendelson ile yapımcı Amish Srivastava ödül törenine katıldı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Açıklama geldi! İşte günün VAR hakemleri

Açıklama geldi! İşte günün VAR hakemleri