08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Türk Dünyası TEKNOFEST 2025 KKTC’de düzenlenecek

TEKNOFEST 2025 KKTC’de düzenlenecek

TEKNOFEST 2025, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) ev sahipliğinde düzenlenecek. Etkinlik Cumhurbaşkanlığı himayesinde T3 Vakfı ile birlikte yapılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TEKNOFEST 2025 KKTC’de düzenlenecek
KAYNAK: Haber Merkezi

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2025’in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) gerçekleştirileceğini duyurdu. 

"YENİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Selçuk Bayraktar ise 2025’in TEKNOFEST için yeni hedeflere yelken açacak bir yıl olacağını belirtti ve “Kuzey Kıbrıs ve İstanbul’da gerçekleştireceğimiz TEKNOFEST’lerde gençlerle yeni başarılara imza atacağız” diye konuştu.

Bayraktar, TEKNOFEST devrimini bir adım ileri taşıyacaklarını ve Doğu Akdeniz’de umudun ışığını yükselteceklerini sözlerine ekledi.

ersin tatar-selçuk bayraktar

“TEKNOFEST’in ülkemizde yapılacak olmasından dolayı mutluyuz”

Selçuk Bayraktar'ın açıklamasının ardından KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, organizasyona ev sahipliği yapacak olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Tatar, etkinliğin Cumhurbaşkanlığı himayesinde T3 Vakfı ile birlikte gerçekleştirileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Selçuk Bayraktar’ın teknolojide ve savunma sanayisinde Türkiye’ye kazandırdığı ivmeyi KKTC’de de sergilemek istediklerini vurguladı ve “Bu ricamızın gerçekleşecek olması bizleri heyecanlandırmaktadır” dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBF'de Hidayet Türkoğlu yeniden başkan oldu

TBF'de Hidayet Türkoğlu yeniden başkan oldu