Türkgün Videolar Futbol Fenerbahçeli Diego Carlos’un ailesi depremde büyük panik yaşadı

Fenerbahçeli Diego Carlos’un ailesi depremde büyük panik yaşadı

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Diego Carlos’un İstanbul’da yaşayan ailesi, 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası büyük panik yaşadı. Depremin hemen ardından yalın ayakla evlerinden çıkan aile bireyleri, korku dolu anları yaşarken, futbolcunun eşi Naiara, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

KAYNAK: İHA

İstanbul merkezli yaşanan 6.2 büyüklüğündeki depremde, Fenerbahçeli futbolcu Diego Carlos’un ailesi korku dolu anlar yaşadı.

Eşi Naiara yaşadıklarını paylaştı

Deprem sonrası İstanbul’da vatandaşlar sokak ve açık alanlara yönelirken, Diego Carlos’un ailesi de evlerini hızla terk etti. Panik anlarında yalın ayak dışarı çıkan aile üyeleri, güvenli alana geçmeye çalıştı.

Brezilyalı futbolcunun eşi Naiara, ailesinin yaşadığı korkuyu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Görüntülerde, depremin yarattığı panik havası dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya İsrail-İran gerilimi büyüyor! ABD Senatosu da harekete geçti

İsrail-İran gerilimi büyüyor! ABD Senatosu da harekete geçti

İsrail-İran gerilimi sonrası ABD Senatosu, gizli bir brifing düzenleyecek. Tüm senatörlerin katılacağı brifingde, İran'ın nükleer faaliyetleri ve bölgedeki tehditler gibi konular ele alınacak. Senatör Chuck Schumer, bilgilendirme talep ettiğini duyurdu.

KAYNAK: İHA

İsrail-İran geriliminin tırmanmasının ardından, ABD Senatosu da harekete geçti. Senato Azınlık Lideri Chuck Schumer'in yardımcısına göre, önümüzdeki hafta başında tüm senatörlerin katılımıyla İran gündemine ilişkin gizli bir brifing düzenlenecek. Brifingin tam tarihi ve saati henüz netleşmiş değil.
 

Senatör Chuck Schumer, çarşamba günü Washington’da düzenlediği basın toplantısında, İran’a ilişkin artan askeri ve diplomatik gerilim karşısında Kongre üyelerinin doğrudan bilgilendirilmesini talep ettiğini açıkladı. Schumer, "İran konusunda ciddi ve çok yönlü gelişmeler yaşanıyor. Tüm senatörlerin kapsamlı ve güvenlik hassasiyetine uygun bir şekilde bilgilendirilmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 

Schumer’in yardımcısı tarafından basına yapılan bilgilendirmeye göre, söz konusu brifing, yalnızca senatörlerin katılımına açık olacak ve ulusal güvenlik gerekçesiyle gizli olarak düzenlenecek.
 

İsrail-İran gerilimi Kongre’ye taşındı
 

ABD yönetimi, İran’ın nükleer faaliyetleri, bölgedeki vekil gruplara verdiği destek ve ABD üslerine yönelik tehditleri nedeniyle son dönemde İran’a karşı askeri ve diplomatik alarm seviyesini yükseltmiş durumda. Bu durum Kongre’de de yankı bulurken, Demokrat ve Cumhuriyetçi senatörlerin büyük çoğunluğu, İran konusundaki gelişmelerin daha sıkı şekilde denetlenmesini talep ediyor.
 

Gizli brifingin içeriği merak konusu
 

Gizli oturumda, Pentagon yetkilileri, Dışişleri Bakanlığı temsilcileri ve Ulusal İstihbarat Direktörlüğü’nden (ODNI) üst düzey yetkililerin senatörlere bilgi vermesi bekleniyor. Gündemin odağında İran’ın uranyum zenginleştirme faaliyetleri, İsrail’le İran arasında yaşanan son çatışmalar, ABD üslerine yönelik tehditler ve Tahran’ın diplomatik pozisyonunun detaylı şekilde yer alacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *