08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Videolar Gündem Kırklareli’de ‘3 Boyutlu Şehir Modeli Projesi’ hızla ilerliyor!

Kırklareli’de ‘3 Boyutlu Şehir Modeli Projesi’ hızla ilerliyor!

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 3 Boyutlu Şehir Modelleri Projesi kapsamında Kırklareli ve 7 ilçesinde meskun alanların havadan görüntü alımının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Kırklareli Belediyesi, 3 Boyutlu Şehir Modelleri Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte, şehrin planlamasında daha ileri bir seviyeye geçmeyi hedefliyor.

Kırklareli’de 3 Boyutlu Şehir Modelleri Çalışmaları Tamamlanmak Üzere

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 3 Boyutlu Şehir Modelleri Üretimi ve 3 Boyutlu Kadastro Altlıklarının Oluşturulması Projesi kapsamında şehrin ve 7 ilçesinin meskun alanlarının havadan görüntü alım çalışmalarının son aşamaya geldiğini duyurdu. Proje, 2020 yılında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından başlatılmıştı ve 2024 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Havadan Görüntü Alımları Devam Ediyor

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü envanterinde yer alan ISLANDER BN-2T model uçak ile gerçekleştirilen uçuşlarda, Kırklareli ve ilçelerinin 10 cm çözünürlüklü havadan görüntü alımı yapılıyor. Proje kapsamında, Trakya Bölgesi’ndeki birçok ilçenin çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Kırklareli Belediyesi ve Müdürlükler İş Birliği İçinde

Derya Bulut, çalışmaları Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Edirne Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir, Kırklareli Kadastro Müdürü Burak AN, Tekirdağ Kadastro Müdürü Namık Kemal Erzurum ve diğer müdürlerle birlikte yerinde incelediklerini belirtti. Bulut, “Kırklareli’mizin geleceğini en iyi şekilde planlayabilmek için gerçekleştirdiğimiz çalışmalara desteklerinden dolayı tüm müdürlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arnavutköy'de emsali görülmemiş kavga! İş makinesiyle geldi

Arnavutköy'de emsali görülmemiş kavga! İş makinesiyle geldi