Türkgün Videolar Yaşam Pendik'te çocuklar kar topu ile kar küreme aracını püskürttü

Pendik'te çocuklar kar topu ile kar küreme aracını püskürttü

İstanbul Pendik’te karın temizlenmesini istemeyen çocuklar, kar topu ile kar küreme aracına saldırdı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, eğlenceli anları sosyal medya hesabında paylaşarak, "Ekibimiz küreme çalışmaları esnasında kar topu saldırısına uğradı. Hiç müdahale etmedik" dedi.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Pendik’in Çamlık Mahallesi Gül Goncası Sokak'ta oyun oynayan çocuklar, kar küreme aracını görünce eğlencelerinin bozulmasını istemedi. Karı temizlemek için gelen Pendik Belediyesi ekiplerine kar topu atarak karşılık veren çocuklar, "Gelme" diyerek tepki gösterdi. Belediye ekibi ise çocukların bu isteğini kırmayarak, onların oyun alanını temizlemeden bıraktı.
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle o anları, "Ekibimiz küreme çalışmaları esnasında kar topu saldırısına uğradı. Hiç müdahale etmedik" sözleriyle aktardı.
Çocukların kar küreme aracını kar topu ile püskürttüğü anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde ekiplerin çocukların eğlenmesi için belirli bir alanı karla kaplı bıraktığı görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Yunanistan'da içme suyunda uranyum alarmı!

Yunanistan'da içme suyunda uranyum alarmı!

Yunanistan'ın Serres kentinde içme suyunda yüksek oranda uranyum tespit edilmesi üzerine, Serres, Lefkonas ve Kristos yerleşimlerinde olağanüstü hal ilan edildi. Hedef, sorunun çözümünü hızlandırmak ve vatandaşlara destek sağlamak. Hal, 26 Haziran'a kadar geçerli olacak.

KAYNAK: AA

Yunanistan'ın kuzeyindeki Serres kentinde, içme suyunda tehlikeli seviyede uranyum tespit edilmesi nedeniyle 3 yerleşim biriminde olağanüstü hal ilan edildiği bildirildi.

Yunan Devlet Televizyonu ERT'in haberine göre, Sivil Koruma Genel Sekreteri tarafından Serres, Lefkonas ve Kristos yerleşim birimleri için alınan olağanüstü hal kararı, suda tespit edilen uranyum sorunu ile mücadelede kolaylık sağlamayı amaçlıyor.

Serres Belediye Başkanı Varvara Bitlianga'nın talebi üzerine alınan olağanüstü hal kararı 26 Haziran'a kadar sürecek.

Bu karar ilgili belediye ve kurumlara, olağanüstü hallerde kullanılabilecek finansal araçlara ulaşım ile sorunun çözümüne yönelik süreci hızlandırarak vatandaşa destek imkanı sağlanacak.

Serres'te geçen hafta yapılan denetimlerde, içme suyunda tehlikeli seviyede uranyum tespit edilmiş, beş yerleşim bölgesinde suyun içilmesi ve yemek pişirme amacıyla kullanılması yasaklanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *