Türkgün Videolar Yaşam Pendik'te çocuklar kar topu ile kar küreme aracını püskürttü

Pendik'te çocuklar kar topu ile kar küreme aracını püskürttü

İstanbul Pendik’te karın temizlenmesini istemeyen çocuklar, kar topu ile kar küreme aracına saldırdı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, eğlenceli anları sosyal medya hesabında paylaşarak, "Ekibimiz küreme çalışmaları esnasında kar topu saldırısına uğradı. Hiç müdahale etmedik" dedi.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Pendik’in Çamlık Mahallesi Gül Goncası Sokak'ta oyun oynayan çocuklar, kar küreme aracını görünce eğlencelerinin bozulmasını istemedi. Karı temizlemek için gelen Pendik Belediyesi ekiplerine kar topu atarak karşılık veren çocuklar, "Gelme" diyerek tepki gösterdi. Belediye ekibi ise çocukların bu isteğini kırmayarak, onların oyun alanını temizlemeden bıraktı.
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle o anları, "Ekibimiz küreme çalışmaları esnasında kar topu saldırısına uğradı. Hiç müdahale etmedik" sözleriyle aktardı.
Çocukların kar küreme aracını kar topu ile püskürttüğü anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde ekiplerin çocukların eğlenmesi için belirli bir alanı karla kaplı bıraktığı görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem İstanbul'da horoz dövüştüren 21 kişiye 194 bin 187 lira ceza uygulandı

İstanbul'da horoz dövüştüren 21 kişiye 194 bin 187 lira ceza uygulandı

Beykoz'da metruk bir binada horoz dövüşü yaptırdığı tespit eden 21 kişiye 194 bin 187 lira ceza kesildi.

KAYNAK: AA

Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde bulunan metruk binada horoz dövüşü yaptırıldığı bilgisi üzerine polis ekipleri operasyon düzenledi.

Baskında 21 kişi gözaltına alınırken, 3 horoz ile ele geçirilen 10 bin lira muhafaza altına alındı.

Horoz dövüştürmek suretiyle kumar oynadıkları belirlenen 21 kişiye, toplam 194 bin 187 lira idari para cezası uygulandı.

Metruk yapının sahibi olduğu belirlenen M.K. hakkında "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak", "5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet" suçlarından, organizasyonu sağladıkları tespit edilen S.B. ve K.C'ye de "5199 sayılı kanuna muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *