20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Aylarca dışarıya çıkmadı! Virüse yakalandı

Aylarca dışarıya çıkmadı! Virüse yakalandı

Kütahya'da koronavirüs nedeniyle yaklaşık 5 ay boyunca ne dışarıya çıkan ne de evine kimseyi almayan adam, ziyarete gelen kızından virüs kaptı.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aylarca dışarıya çıkmadı! Virüse yakalandı

Kütahya'da yaşayan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının Türkiye'de görülmesinin ardından evden dışarıya adımını atmayan bir vatandaş ölümcül salgına yakalandı.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yaşayan Mehmet Karaoğlan, yaklaşık 5 ay boyunca ne dışarı çıktı ne de kimseyi evine aldı. Ancak 73 yaşındaki Karaoğlan, bayramda ziyarete gelen kızından koronavirüs kaptı. Birçok kronik rahatsızlığı bulunan Karaoğlan, 1 hafta süren tedavisinin ardından şifa bularak eskisinden daha sağlıklı olduğunu söyledi.

Eşiyle birlikte yaşayan Mehmet Karaoğlan, koronavirüs salgınının ülkemizde ilk kez görüldüğü mart ayından itibaren alınan tedbirlere ve yapılan uyarılara harfiyen uydu. Bu süre boyunca 73 yaşındaki Karaoğlan'ın tüm ihtiyaçlarını ise oğlu Abdullah Karaoğlan karşıladı.

Ziyarete gelen kızından koronavirüs kaptı
Ancak bu tedbir süresi boyunca Karaoğlan'ın Denizli'de yaşayan kızı ziyarete geldi. Kızı, damadı ve çocuklarının kendisini ziyareti sonrası rahatsızlandığını belirten Karaoğlan, ilk olarak kızının koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi. 5 aydır giriş ve çıkışların yaşanmadığı eve giren koronavirüsün kendisinde belirti göstermediğini aktaran Karaoğlan, virüsün ziyaret sonrası eşi ve gelinine de bulaştığını belirtti.

"Eskisinden daha sağlıklıyım"
Kalp ve şeker hastalığı gibi birçok kronik rahatsızlığı olduğunu kaydeden Karaoğlan, hastanedeki tedavisi sonrası eski halinden daha sağlıklı hale geldiğini ifade etti.

"Bacaklarım, ayaklarım, karnım çoktan beri şişiyordu. Zaten şeker ve kalp hastasıyım. Kafa dönmesi, uyku hali ve halsizlik oluyor. Şuan iyiyim. Ayılma bayılma yok. Yemem içmem iyi. Şişliklerim indi. Hastaneye gittikten sonra hepsi düzeldi. İyileştim Allah’a şükür. Hastalıktan daha öncesine bakarsak daha iyiyim." açıklamalarında bulunan Karaoğlan, tüm ailesinin şu an koronavirüse karşı şifa bulduğunu belirttikten sonra, sosyal mesafeye dikkat ederek maske takılması konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bulgaristan: ABD uçaklarını konuşlandırdı

Bulgaristan: ABD uçaklarını konuşlandırdı