16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Videolar Yaşam Bakan Yumaklı'dan yaban keçileri paylaşımı: "Yüksek zirveler oyun alanı, kayalar merdivenlerdir"

Bakan Yumaklı'dan yaban keçileri paylaşımı: "Yüksek zirveler oyun alanı, kayalar merdivenlerdir"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Anadolu yaban keçilerinin yaşam alanlarına vurgu yaptığı videoda, doğanın korunması ve yaban hayatının önemine dikkat çekti. Bakan Yumaklı'nın paylaşımı geniş ilgi görürken, yaban keçilerinin doğal yaşam alanlarının korunması önemli bir konu olarak öne çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Anadolu yaban keçilerine dikkat çekti. Milli Parklar'ı etiketleyerek paylaştığı videoda, Türkiye'de koruma altında yaşayan yaban keçilerinin yaşam alanlarına vurgu yaptı.

Videonun açıklamasında, Bakan Yumaklı şu ifadelere yer verdi: “Anadolu Yaban Keçileri için yüksek zirveler oyun alanı, kayalar ise merdivenlerdir. 🐐 Doğanın en etkileyici tırmanıcıları arasında yer alan yaban keçileri, yıllardır ülkemizde koruma altında yaşamlarını sürdürüyor.”

Yumaklı'nın paylaşımı, doğanın korunması ve yaban hayatının önemine dikkat çekmeyi amaçlarken, sosyal medyada da geniş ilgi gördü. Anadolu yaban keçilerinin doğal yaşam alanlarının korunmasının altını çizen video, izleyenlerden olumlu yorumlar aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomobil alevlere teslim oldu: Patlama anı kamerada

Otomobil alevlere teslim oldu: Patlama anı kamerada