21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam En romantik yılbaşı mesajları

En romantik yılbaşı mesajları

Yeni yıla sayılı günler kala, sevdiği kişiye en romantik yılbaşı mesajı göndermek isteyenlerin arayışı devam ediyor. Haberimizde, sevgiliye, eşe gönderilebilecek aşk dolu yeni yıl mesajlarını bir araya getirdik…

5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
En romantik yılbaşı mesajları

Yılbaşı,  belki de sevdiğiniz kişiyle geçirebileceğiniz en özel anlardan biri. O geceyi unutulmaz kılmak ise, yapacağınız çeşitli sürprizler ve iletebileceğiniz en romantik yılbaşı mesajları ile mümkün. Turkgun.com olarak sevgiliye, eşe gönderilebilecek aşk dolu yeni yıl mesajları okurlarımız için hazırladık…

EN ROMANTİK YILBAŞI MESAJLARI

İşte yepyeni bir yıl var kapımızda… Geleceğini oluşturacak her yeni gün bir öncekinden daha güzel olsun. Yeni yıl isteklerine kavuştuğun ve istediğin mutluluğu söküp aldığın bir yıl olsun.

Biricik sevgilim… Birlikte kocaman bir aşkla gireceğimiz yeni yılda şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum sana… Seni her şeyden çok seviyorum.

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinde hissedeceğin, hüzünlerini dostluklarınla silebileceğin, ümitlerini hiç bitiremeyeceğin sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl seninle olsun aşkım. Yeni yıl sana beklediğin güzelliklerle gelsin, yüzünden gülücüklerin hiçbir zaman eksilmesin… Mutlu yıllar.

Aşkın yeniden doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun belki yorgun ama yine de umutlu ve mutlu, her şeye rağmen sevgi dolu geçecek nice güzel yıllara! Seni çok seviyorum.

Yeni yılda melekler omzuna konup sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar seninle olsun aşkım. Sen her şeyin en güzelini hak edensin…  Hayalini kurduğun ne varsa en kısa zamanda yanında belirsin. Mutlu yıllar sevgilim.

Birlikte geçirdiğimiz onca güzel anıyla, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha devirdik. Yeni yılda anılarımıza daha güzellerini eklemek istiyorum aşkım. Yine her zamanki gibi en büyük hayalim seni hiç olmadığın kadar mutlu edebilmek… Birlikte nice güzel yıllara…

Coşkulu ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamımızdan. Gelecek yılda sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesi, mutlulukların en uzun sürelisi seninle olsun. İyi seneler.

Bahar geldiğinde gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler seninle olsun. Mutlu yıllar aşkım.

Bana yalnızlığı unutturan, karanlığın tarifini yok saydıran, yanımda oluşuyla tüm zamanımı huzurlu kılan… Beni bambaşka mutluluklarla yerden göğe çıkaran. Sen can, sen canan… Yeni yılda gözyaşların yalnızca mutluluktan aksın. Endişe duyduğun her an beni hissetsin bir yanın. Seni çok seviyorum aşkım.

Ben inanıyorum ki yeni yılda her şey çok daha güzel olacak aşkım. Seninle yine çok güzel anılar biriktireceğiz. Hep benimle kal, hep yanımda ol… Mutlu yıllar.

Yeni yılın getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok saydıracağı, güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle… İyi ki varsın sevgilim.

Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. 2020 yılı sana yüreğin kadar büyük güzelliklerle gelsin… Birlikte nice yıllara aşkım.

Bizim ilgimiz hiçbir zaman geçmişe dönük olmamalı, her zaman geleceği düşünmeliyiz çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz. 2020 yılının gelişi de geleceğimize attığımız güzel bir adım olsun. Birlikte daha nice adımlar atmak, nice gülümseten anılar yaşayabilmek dileğiyle… Mutlu yıllar.

Nerede yaşam varsa orada umut vardır. Yeni yılda umutlu bir yaşam seninle olsun.

Düşler olmadan gülüşler de olmaz. Yeni yılda kurduğumuz tüm düşlerin gerçekleşmesi dileğiyle aşkım. Seni çok seviyorum.

Yeni yılda yüzünden gülücükler, yüreğinden huzur, gözlerinden ışıltı eksik olmasın. Yeni yılda elinden elim, kalbinden kalbim, sesinden adım eksik olmasın. İyi ki varsın aşkım.

Yeni yılda umutların gerçeğe, gerçeklerin mutluluğa dönüşsün. Mutlu yıllar!

SEVGİLİYE, EŞE AŞK DOLU YENİ YIL MESAJLARI

Bazı insanlar daha iyisini yapıp yapamayacağını merak ederek hayatlarını yaşar. Ben böyle değilim çünkü seninle en iyi hayatı yaşadığımdan eminim. Yeni Yılın Kutlu Olsun!

Senin hakkındaki her şeyi seviyorum. Bana göre sen mükemmelsin. Bayan Mükemmel için mutlu yıllar.

Mesafeler senin için olan sevgimi değiştiremez. Yeni Yılın Kutlu Olsun aşkım.

Sen Yeni Yılı kutlamaya duyduğum ihtiyacın tek sebebisin.

Hayat boyu eşler… Söz verdiğimiz şey buydu ve burada her geçen yıl daha da güçlenerek ve güçlenerek birlikte bir başka Yeni Yıl’ı kutluyoruz.  Yeni Yılımız Kutlu Olsun!

Bu, hayatımızdaki kötülükleri seçtiğimiz ve başımızdan savdığımız bir zaman… Kesinlikle söyleyebilirim ki, hayatımda her şeyden vazgeçebilirim ama senden asla vazgeçemem. Seni seviyorum. Mutlu yıllar…

Sen yanımda, böyle güzel bir hayat yaşadığıma inanamıyorum. Büyümek, sevmek ve ısrar etmek için bir yıl daha coşkuyla bekliyoruz. Yeni Yılın kutlu olsun!

Seninleyken gelen sadece yeni bir yıl değil. Sen beni tamamlayan diğer yarımsın ve Yeni Yıl gününü seninle kutlamaktan çok mutluyum.

Yeni Yıl kararımı yazıyorum ve seni sevmek listemin başında. Mutlu Yıllar canım.

Yaptığın her şeyi ve olduğun her hali seviyorum. Bu Yeni Yılda ve umarım hayatımızın sonuna kadar seninle birlikte olmaktan çok mutluyum. Mutlu yıllar.

Sen benim diğer yarımsın. Ben sensiz tam olmazdım. Bu da, bu Yeni Yılı iki kat özel kılıyor çünkü biz birlikteyiz. Yeni Yılın Kutlu Olsun ve mutlu günler, sevgilim.

Biz harika bir takımız. Ayrıca, harika bir parti çifti. Bu gece dünyaya iyi bir parti gösterelim. Mutlu Yıllar!

Sonsuza dek sevgi, saygı ve özveriyle birlikte – işte biz buyuz. Yılbaşı günü bu yemini hatırlamak için harika bir zaman. Yeni Yılın kutlu olsun!

Yaptığım tüm Yeni Yıl kararlarından, tek gerçekleştirebildiğim, seni sevmekti. Bu gece, yeni bir başlangıcı kutlarken bu vaadi yenileyeceğim.

Ne kadar benzer olduğumuzu görmek korkutucu. Birbirimizi bulduğumuz için şanslıyız. Bu, kesinlikle bu gece ve bundan sonraki her yeni yılda kutlanacak bir şey. Mutlu Yıllar aşkım!

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
F.Bahçe'de ayrılık resmen açıklandı

F.Bahçe'de ayrılık resmen açıklandı