23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Günlük tatil için İstanbul Boğazında yat kiralama fırsatı

Günlük tatil için İstanbul Boğazında yat kiralama fırsatı

İstanbul'da yaşıyorsanız, gezi ya da iş amaçlı İstanbul'a gittiyseniz günlük tatil yapmak için önünüzdeki seçeneklerden en iyisi yat kiralama hizmeti veren şirketlerden destek alarak keyifli saatler geçirmektir.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Günlük tatil için İstanbul Boğazında yat kiralama fırsatı

İstanbul'da yaşıyorsanız, gezi ya da iş amaçlı İstanbul'a gittiyseniz günlük tatil yapmak için önünüzdeki seçeneklerden en iyisi yat kiralama hizmeti veren şirketlerden destek alarak keyifli saatler geçirmektir. Günlük yat kiralama hizmeti alarak özellikle yaz aylarındaki kavurucu sıcakları eğlenceli hale getirmek için Adalar ve Boğazda günübirlik olarak organize edilen yüzme turu düzenleyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da misafirlerinizle birlikte boğazın temiz ve serin sularında son derece keyifli saatler geçirirken iş hayatınızla birlikte üzerinizde biriken stresten kurtulacaksınız.

GÜNLÜK TURLAR KAÇ SAAT SÜRÜYOR

Günlük turlar genelde sabah saat 10:00'da başlayıp akşam üzeri 18:00 sularında sona ererek toplamda 8 saat sürüyor. Akşam saatlerinde yapılan yemekli organizasyonlar 19:00'dan itibaren başladığından kiralanan yatın temizlenerek bir sonraki tura hazırlanabilmesi için 1 saatlik bir zamana ihtiyaç duyulduğundan yatın en geç 18:00 gibi terk edilmesi gerekmektedir. Sabah organizasyonun daha erken saatlerde başlaması talep edilirse günlük tur saat 09:00'da başlatılarak yine saat 18:00'de sona erdirilir ve hiçbir ekstra ücret ödenmeden 9 saat üzerinden organize edilebilir. Burada tercih tamamen müşterinin insiyatifine bırakılmıştır..

KALKIŞ VE VARIŞ NOKTALARI NERESİ

İstanbul'da günlük olarak hizmet veren kiralık yatlar Bebek, Kuruçeşme ve Arnavutköy sahillerinde bağlı olduğundan günlük tura başlanacağı zaman kalkış ve varış noktası olarak çoğunlukla bu sahiller kullanılmaktadır. Ancak 5-10 dakikalık yakın mesafedeki Kuleli, Kandilli, Ortaköy ve Rumelihisarı sahilleri de fiyat farkı alınmadan başlangıç ve bitiş yeri olarak kullanılabilir. Daha uzak mesafedeki sahillerin kullanılması istendiğinde günlük yat kiralama ücretinin üzerine ekstra ücretler ödenmesi gerekebilir. Ayrıca marina ve iskele gibi ücrete tabi olan yerlerin kullanılmasını isteyen müşterilerin de buralardaki palamar ücretlerini ödemeleri gerekmektedir.

HANGİ YAT KİRALAMA ŞİRKETİNDEN DESTEK ALINMALI

Bütçenizi zorlamadan sorunsuz bir günlük tur planlamak istiyorsanız İstanbul'da uzun senelerdir profesyonel anlamda hizmet veren Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketinden destek talebinde bulunabilirsiniz. Şirket, izlediği şeffaf fiyat politikası ve hizmet kalitesi nedeniyle İstanbul'un en iyi yat kiralama ve organizasyon şirketi olmayı başarmış durumda. Ciddi bir yatırım yaparak satına aldıkları yatkiralama.com sitesinde müşteri adaylarının en çok merak ettiği konu olan kiralık yat fiyatları yanı sıra organizasyonlar esnasında çekilmiş video ve fotoğraflar, sıkça sorulan sorular, menü detayları ve güzergah bilgileri de yer alıyor. Ayrıca kiralık yatların detay sayfasındaki fiyat hesaplama tablosunu kullanarak kendi günlük yat kiralama paketinizi de hızlıca hazırlayabilirsiniz. Fiyat hesaplama tablosuna kişi sayınızı, kiralama sürenizi, menü ve ekstra hizmet taleplerinizi işaretlemeniz yeterlidir.

REZERVASYONU SON GÜNLERE BIRAKMAYIN

Günlük yat kiralama organizasyonları hakkında yatkiralama.com sitesi üzerinden fiyatlar dahil merak ettiğiniz her şeyi öğrendikten sonra rezervasyon yaptırmak için iletişim numaralarını kullanarak firmayla temas kurabilirsiniz. Seçtiğiniz kiralık yatı istediğiniz gün ve saatler arasında kendi adınıza ayırtabilmek için yapmanız gereken ilk şey şirkete kaparo ödemesi göndermektir. Kaparo miktarı olarak da İstanbul'da hizmet veren tüm kiralık yatlar için talep edilen rakam yat organizasyonu için ödemeniz gereken toplam ücretin yarısıdır. Yaz aylarında ve özellikle hafta sonu günleri için boğazdaki tüm kiralık yatlar için söz konusu olan yoğun kiralama taleplerini de dikkate alarak rezervasyon işlemlerini son günlere bırakmamanızı tavsiye ederiz..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bisiklet Şehri Konya, Türkiye'ye örnek oluyor

Bisiklet Şehri Konya, Türkiye'ye örnek oluyor