21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Yaptığı işi duyunca 'pes' diyeceksiniz

Yaptığı işi duyunca 'pes' diyeceksiniz

İstanbul'da oksijen tüpüne bağlı bir adamın yaşadığı metruk binaya yapılan baskında uyuşturucu bulundu. Gözaltına alınan adam, başka satıcıların da ismini vermesinin ardından tedavi amacıyla hastaneye kaldırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yaptığı işi duyunca 'pes' diyeceksiniz

Yeşilce Mahallesi Andelip Sokak'ta metruk bir binada uyuşturucu madde satıldığı ihbarını değerlendiren Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, geçtiğimiz perşembe günü baskın gerçekleştirdi. Binada arama yapan polis, Ahmet Bora adlı kişinin, bir odada oksijen tüpüne bağlı olarak yaşadığını tespit etti.

KOAH HASTASIYMIŞ
Odada yapılan incelemede, KOAH hastası olduğu öğrenilen Bora'nın yatağının yanında bulunan masa üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Polis, poşet ve gazete kağıtlarına sarılı 70.57 gram skunk, 15.63 gram toz kubar ile 760 lira ve cep telefonuna el koyarken, Ahmet Bora'yı gözaltına aldı.

BAŞKALARINI DA ELE VERDİ
İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesince alınan karar gereğince uyuşturucu madde satışı suçundan arandığı tespit edilen Ahmet Bora, yapılan sorguda, uyuşturucuyu Aykutcan Gümüş ve Mehmet Alpata adlı kişilerden aldığını söyledi. Bora'nın, uyuşturucu satıcılarının gün içinde yanına geleceğini belirtmesi üzerine çevrede tertibat alan polis, bir süre sonra metruk binaya gelen Gümüş ile Alpata'yı da gözaltına aldı. Şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda 64.64 gram toz kubar ile bir miktar para ve cep telefonları ele geçirildi.

Polis, Aykutcan Gümüş ile Mehmet Alpata'nın uyuşturucu maddeleri Eyüp Güzeltepe Mahallesi'ndeki bir adresten temin ettiklerini söylemesinin ardından nöbetçi savcılığın talimatıyla Serap Özdemir adlı kadının yaşadığı adrese baskın yaptı. Burada yapılan aramalarda ise 214.33 gram metamfetamin ile 29.85 gram uyuşturucu madde, 3 hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca ve muşta ele geçirildi.

TEDAVİ İÇİN HASTANEYE KALDIRILDI
Baskınların ardından Aykutcan Gümüş, Mehmet Alpata ve Serap Özdemir sorgulanmak üzere Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği'ne götürülürken, Ahmet Bora ise tedavi amacıyla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi'ne kaldırıldı. DHA

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ajax'tan inanılması güç skor! Tam 13 gol

Ajax'tan inanılması güç skor! Tam 13 gol