20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam 3 kadın, minik kızı darp etti

3 kadın, minik kızı darp etti

İstanbul'da 10 yaşındaki bir kız çocuğu, maske takmadıkları gerekçesiyle uyarıda bulunduğu 3 kadın tarafından darp edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
3 kadın, minik kızı darp etti

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 10 yaşındaki minik kız çocuğu, maske takmadıkları gerekçesiyle uyardığı 3 yabancı uyruklu kadın tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. İkamet ettiği sitenin oyun salonunda maske takmayan 3 yabancı uyruklu kadın, maske takmadıkları gerekçesiyle kendilerini uyaran 10 yaşındaki Liva Yağmur Köprücü isimli kız çocuğunu darp etti. Daha sonra minik kız, şikayet etmek için kendilerini darp eden kadınları videoya çekmek istedi. Görüntülendiklerini anlayan kadınlar, bir anda peşinde koşturdukları kızı başka bir odada yakaladılar. Liva'yı yakalayan 2 kadın, minik kızı darp etmeye başladı, öbür kadın ise küçük kızın telefonunu aldı.

Minik kız temizlik görevlileri tarafından gözü dönmüş kadınların elinden kurtarılırken, durumu öğrenen anne polise giderek şikayetçi oldu.

 

"Hepimizin canını yaktı"
Akıl almaz olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Liva'nın annesi Çiğdem Köprücü, darp görüntülerinin kamera görüntüleriyle sabit olduğunu belirterek, "3 kadının 10 yaşındaki kız çocuğuna şiddet göstermesi hepimizin canını yaktı. Biz asıl problem yaşadığımız konu bu suçlunun cezasız kalması." dedi.

"Oradaki insanlar tepki göstermiyor"
Kadınlardan birinin kızını darp ettiğini, birinin de o sırada çocuğun boynunu sıktığını, diz darbesiyle vurduğunu belirten anne Köprücü, "Oradaki insanlar tepki göstermiyor. Çocuklar hepimizin. Cep telefonu alınıyor. Kızım tekrar koşuyor. Sonrasında temizlik görevlisi geliyor kızımı o kadının elinden kurtarıyor." dedi.

 

"Konuşamayacak kadar nefessiz kaldım"
Yaşadığı olaya ilişkin açıklamalarda bulunan minik Liva ise canının çok acıdığını, boğazını sıktıklarını belirterek, "İlk başta konuşamayacak kadar nefessiz kaldım. Dizleri ile karnıma vurdular. Telefonumu aldıktan sonra beni ittirerek bağıra bağıra beni sürüklediler" ifadelerini kullandı.

Öte yandan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Twitter'dan Macaristan'a şok!

Twitter'dan Macaristan'a şok!