22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Taha Duymaz’ın Instagram hesabı kapatıldı

Taha Duymaz’ın Instagram hesabı kapatıldı

Kendi imkanlarıyla mütevazı mutfağında çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz’ın Instagram hesabı kapatıldı. Bir yandan pek çok kişi tarafından sevilirken, diğer yandan da ağır eleştirilere maruz kalan Taha Duymaz’ın 1 milyona yakın takipçisi bulunan Instagram hesabının kapatılması sosyal medyada olay oldu…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taha Duymaz’ın Instagram hesabı kapatıldı

12 çocuklu ailenin 11. çocuğu olan 17 yaşındaki Taha 4. Sınıfta okulu bırakmak zorunda kalmış ve köyünden sadece bir defa çıkmış. Annesi ve babası çalışmayan Taha Duymaz, imkansızlıklar içinde bir yaşam sürerken, kameramanlığını kız kardeşi yapıyor ve yemek videoları çekiyordu. Instagram hesabının kapatılmasından büyük üzüntü duyan Taha Duymaz son günlerin en çok merak edilen isimlerinden oldu…

TAHA DUYMAZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Taha Duymaz Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde yaşıyor ve henüz 17 yaşında olmasına rağmen çok basit malzemelerle dikkat çeken yemekler hazırlıyor.

Annesiyle babası çalışmayan Taha’nın imkanları çok kısıtlı, bu yüzden 4. sınıfta okulu bırakmak zorunda kalmış. Baş dönmesi ve mide bulantısından dolayı küçüklüğünden beri arabaya binemeyen Taha, bir komşusunun yardımıyla sadece bir defa arabaya binerek köyden çıkmış ve psikoloğa gitmiş. Ancak doktorun düzenli gelmesini istemesine rağmen bir daha gidememiş.

Taha’nın annesi kronik astım, sedef ve migren hastası. 20 yıldır psikolojik ilaçlar kullanıyor. Babası da koah hastası. Evde çalışan kimse olmadığı için devletin verdiği aylık 800 TL ile geçiniyorlar. Taha’nın 7 kız 5 de erkek kardeşi var.

INSTAGRAM HESABI NEDEN KAPATILDI?

Taha Duymaz aşçı olma hayali kurarken, sosyal medyada linç edilmeye başladı. Canlı yayından kendisine yöneltilen ağır eleştiri ve küfürlere aynı şekilde cevap vermesi nedeniyle Instagram hesabı kapatıldı. Taha pişman olduğunu söylese de hesabı hala kapalı..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB'den yüz yüze eğitim kararı

MEB'den yüz yüze eğitim kararı