20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Trafikte yanlışlıkla karısını öldüren şahsın ifadesi ortaya çıktı

Trafikte yanlışlıkla karısını öldüren şahsın ifadesi ortaya çıktı

Ankara'da trafikte kendisine küfür ettiğini öne sürdüğü şahıslarla kavga ederken yanlışlıkla yanındaki karısını öldüren Cevdet Dündar tutuklandı. Şahıs ifadesinde, "Kendimi korumak amacıyla tabancayı çıkardım. Şahıs, silahı elimden almaya çalıştığı esnada tabanca ateş aldı. Kimseyi vurma niyetim yoktu. Vurmak istesem iki şahsı çok rahat vurabilirdim. Pişmanım, eşimi kaybettim ve mağdurum. Şahıslardan davacı ve şikayetçiyim" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trafikte yanlışlıkla karısını öldüren şahsın ifadesi ortaya çıktı

Ankara'da trafikte tartıştığı şahıslarla kavga ederken yanlışlıkla silahla karısını öldüren Cevdet Dündar'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Tutuklanan Dündar; yolda giderken bir vatandaşa yol vermek için durduğunu, arkadan gelen ve yanında aracı ile duran Halit K.'nin kendisine küfür ettiğini ileri sürdü.

KARŞI TARAFI VURMAK İSTERKEN EŞİNİ ÖLDÜRDÜ
Şüpheli Cevdet Dündar, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 3 Ağustos tarihinde trafikte seyir halindeyken 'yol verme' tartışması nedeniyle Halit K. ve oğlu A.K ile tartıştı. Yaşanan olay neticesinde silahıyla karşı tarafa ateş açan şüpheli Dündar, yanlışlıkla eşini göğüs bölgesinde vurdu. Eşi hayatını kaybederken şüpheli Dündar adliyeye sevk edildi.

trafikte-yanlislikla-karisini-olduren-sahsin-16296303_6480_m

KÜFÜR EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ
Savcılıktaki ifadesi ortaya çıkan şüpheli, yolda seyir halindeyken engelli bir vatandaşa yol vermek için durduğunu, arkadan gelen ve yanında aracı ile duran Halit K.'nin kendisine küfür ettiğini ileri sürdü. Şüpheli Dündar daha sonra Halit K.'nin, araçtan inerek yanına geldiğini ve kapıyı açarak kendisine vurmaya başladığını iddia etti.

"KENDİMİ KORUMAK İÇİN SİLAH ÇIKARTTIM"
Kendisini korumak amacıyla silahına davrandığını iddia eden Dündar, "Elinde siyah veya füme renkli bir şey vardı, ben bıçağa benzettim. Kendimi korumak amacıyla tabancayı çıkardım. Bu esnada Halit K., benim karnıma ve gözüme yumruk attı. Ben de tabancanın namlu ucundan tutarak kabzası ile Halit K.'nin kafasına birkaç kez vurdum. Namlu yönü benden tarafta değildi. Şahıs, silahı elimden almaya çalıştığı esnada tabanca ateş aldı. Sonra şahıs beni yere düşürdü, tabanca elimdeydi. Tabancayı almaya çalıştığı esnada tabanca bir kez daha ateş aldı. Halit K., elimden silahı almaya çalıştığı esnada elimi ısırdı. Daha sonra çevreden 'bayan vuruldu' seslerini duydum.

trafikte-yanlislikla-karisini-olduren-sahsin-16296303_1697_m

"BENİ TEKMELEMEYE BAŞLADILAR"
Ancak Halit K.'nin oğlu A.K. beni tekmelemeye başladı ve sırtıma bastırdı. Daha sonra ben eşimin yanına koştum. Silahı kimseye vermedim. Arabanın içine attım. Benim niyetim, şahıslardan kendimi korumaktı. Tabancayı korkutmak amacıyla çıkarmıştım. Kimseyi vurma niyetim yoktu. Vurmak istesem iki şahsı çok rahat vurabilirdim. Yaşanan olaydan dolayı pişmanım, eşimi kaybettim ve mağdurum. Şahıslardan davacı ve şikayetçiyim" ifadelerinde bulundu.

trafikte-yanlislikla-karisini-olduren-sahsin-16296303_4193_m

Kaynak: İhlas Haber Ajansı 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filenin Sultanları 3 gün dinlenip, yeni hedeflere uçacak: 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri başlıyor

Filenin Sultanları 3 gün dinlenip, yeni hedeflere uçacak: 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri başlıyor