07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Yaşam 'Uzungöl'e karşı kuymak yiyen Ronaldo' heykeli gündem oldu!

'Uzungöl'e karşı kuymak yiyen Ronaldo' heykeli gündem oldu!

Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında oynayan ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Trabzon'da yapılan bal mumu heykeli dikkat çekti. Uzungöl temasıyla tasarlanan ve "kuymak yiyen Ronaldo" olarak adlandırılan heykelin maliyetinin 400 bin TL olduğu belirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Uzungöl'e karşı kuymak yiyen Ronaldo' heykeli gündem oldu!

Trabzon Uzungöl'deki bir işletme sahibi, Cristiano Ronaldo'yu kuymak yerken tasvir eden bir bal mumu heykeli yaptırdı. Maliyeti 400 bin TL olan heykel, kısa sürede büyük ilgi gördü. Sosyal medyada paylaşılan heykel, Portekiz'deki Ronaldo heykeliyle kıyaslanarak daha başarılı bulundu.

Trabzon'un turistik bölgelerinden Uzungöl'de bir esnaf, futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kuymak yerken betimlendiği bir bal mumu heykeli yaptırdı. 400 bin TL'ye mal olan bu heykel, özellikle sosyal medyada dikkat çekti ve birçok kullanıcı tarafından paylaşılarak viral oldu. Kullanıcılar, Trabzon'daki heykeli Portekiz'deki versiyonuyla karşılaştırarak, Uzungöl'deki heykelin daha başarılı olduğunu ifade ettiler. İşletmeci, Ronaldo'nun bir gün buraya gelmesi durumunda ona bir kuymak ısmarlamak istediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Benfica'nın maçı 9. dakikada ertelendi

Benfica'nın maçı 9. dakikada ertelendi