16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa Bir günde 6 kadın cinayeti!

Bir günde 6 kadın cinayeti!

Türkiye’de bir günde 6 kadın cinayeti işlendi. Balıkesir, Samsun, Sakarya ve Adana’da 5 kadın erkek şiddeti nedeniyle hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bir günde 6 kadın cinayeti!

Türkiye, kadına yönelik şiddet her geçen gün artıyor. Dün, Balıkesir, Samsun, Sakarya ve Adana'da 6 kadın cinayeti işlendi.

Balıkesir'de Damat Dehşeti

Balıkesir’de Murat Ö., ayrılmak üzere olduğu eşiyle barışmak için gittiği kayınpederinin evinde kayınvalidesi ve baldızını bıçaklayarak öldürdü. Olayda eşi ve kayınpederini de yaralayan zanlı, tutuklandı.

kadın-cinayeti

Samsun'da Parkta Cinayet

Samsun’da emekli itfaiyeci Ömer T. (49), bir dönem dini nikahla birlikte yaşadığı Huriye Özkan'ı (44), barışma bahanesiyle gittikleri parkta 8 bıçak darbesiyle öldürdü.

kadın-cinayeti

Sakarya'da Cinayet ve İntihar

Sakarya’nın Geyve ilçesinde Ömer Sevigen (56), tartıştığı eşi Nuran Sevigen'i (47) tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

kadın-cinayeti

Adana’da Sevgili Cinayeti

Adana’da Emre Naynal (37), sevgilisi Ayşegül Sefer’i (40) park halindeki otomobilde başından vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

kadın-cinayeti

Annesini Boğarak Öldürdü

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde Haceli Araz (45), eşine hakaret ettiğini iddia ettiği annesi Nimez Araz'ı (75) bıçaklayıp bastonla boğarak öldürdü.

kadın-cinayeti
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kredi kartı düzenlemesini içeren teklif Meclis'te

Kredi kartı düzenlemesini içeren teklif Meclis'te