Türkgün 3. Sayfa İzmir'de kan donduran cinayet: Eski nişanlısını ve annesini vurup intihar etti

İzmir'de kan donduran cinayet: Eski nişanlısını ve annesini vurup intihar etti

İzmir Çiğli'de bir kişi, eski nişanlısı ve annesine tabancayla saldırdı. Saldırgan ve eski nişanlısı olay yerinde hayatını kaybederken, anne ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

İzmir Çiğli'de bir kişi, eski nişanlısı ve annesine tabancayla saldırdı. Saldırgan ve eski nişanlısı olay yerinde hayatını kaybederken, anne ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA

İzmir'in Çiğli ilçesinde bir kişi, sokak ortasında tartıştığı eski nişanlısını ve eski nişanlısının annesini tabancayla vurdu ardından aynı tabancayla göğsüne ateş etti. Olayda saldırgan ve eski nişanlısı hayatını kaybederken, anne ağır yaralandı.
 

Olay, saat 17.00 sıralarında Yeni Mahalle'de bulunan Park Yaşam Ataşehir Sitesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necati Yorğun (35), eski nişanlısı Selen Sakın'ın (41) yanına geldi. Burada Sakın ve annesi Serpil K. (70) ile tartışan Yorğun, yanında getirdiği tabancayla anne ve kıza ateş açtı. Selen Sakın ve annesi Serpil K. kanlar içerisinde yere düşerken, silahlı saldırgan aynı tabancayla kendi göğsüne ateş etti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 ölü, 1 ağır yaralı
 

Polis ekipleri bölgede çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Selen Sakın'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı oldukları belirlenen Serpil K. ve silahlı saldırgan Necati Yorğun, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Necati Yorğun da hastanede hayatını kaybetti.
Selen Sakın ve Necati Yorğun'un cenazeleri yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Serpil K'nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Türkiye-İran Alt Güvenlik Komite Toplantısı'nın 56'ncısı gerçekleştirildi

Türkiye-İran Alt Güvenlik Komite Toplantısı'nın 56'ncısı gerçekleştirildi

Türkiye ve İran, Hakkari'de 56. Alt Güvenlik Komite Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda sınır güvenliği ve ticaret konuları görüşüldü. Vali Çelik, iki ülke ilişkilerinin güçlenmesine katkı sağladığını belirtti; etkinlik, karşılıklı hediyeleşme ile sona erdi.

Türkiye ve İran, Hakkari'de 56. Alt Güvenlik Komite Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda sınır güvenliği ve ticaret konuları görüşüldü. Vali Çelik, iki ülke ilişkilerinin güçlenmesine katkı sağladığını belirtti; etkinlik, karşılıklı hediyeleşme ile sona erdi.

KAYNAK: AA

Türkiye ve İran arasındaki "Alt Güvenlik Komite Toplantısı"nın 56'ncısı Hakkari'de düzenlendi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, toplantı için kente gelen Urmiye Valisi Resul Mukabili başkanlığındaki İran heyetini makamında kabul etti.

Çelik, Mukabili ve beraberindekileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti.

Ardından Türkiye ve İran heyetlerinin katılımıyla Valilik toplantı salonunda 56. Alt Güvenlik Komite Toplantısı gerçekleştirildi.

Programda konuşan Vali Çelik, toplantının iki ülke arasındaki ilişkilerin pekişmesine katkı sunduğunu belirtti.

Vali Mukabili'nin de konuşma yaptığı toplantıda, sınır güvenliği, kaçakçılıkla mücadele, sınır hattındaki gelişmeler ve sınır ticaretinin geliştirilmesi konuları görüşüldü.

Alınan kararların protokol haline getirildiği toplantı, karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi.

Toplantının ardından Vali Çelik başkanlığındaki Türkiye ile İran heyetleri, çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, Meydan Medresesi'ni ziyaret etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *