05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa Maganda kurşunu boynundan girdi, ağzında kaldı!

Maganda kurşunu boynundan girdi, ağzında kaldı!

Pendik'te 17 yaşındaki Aykan Yazar, arkadaşlarıyla dondurma alırken seyir halindeki aracın içinden açılan maganda kurşununun hedefi oldu. Boynundan giren kurşun, ağzında kaldı. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maganda kurşunu boynundan girdi, ağzında kaldı!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Geçtiğimiz Pazartesi günü gece 02.00 sıralarında Pendik Velibaba Mahallesi'nde yaşanan olay, 17 yaşındaki Aykan Yazar ve arkadaşlarını korku dolu anlarla baş başa bıraktı. Yazar, dondurma almak için çıktığı yolculukta maganda kurşununun hedefi oldu.

Pendik'te Maganda Dehşeti

Arkadaşlarıyla birlikte dondurma almaya giden Aykan Yazar, eve dönüş yolunda aracın içinde seyrederken, kimliği belirsiz bir magandanın havaya ateş açması sonucu boynundan vuruldu. Kurşun, Yazar’ın boynundan girip ağzında kaldı. Şans eseri hayatta kalan genç, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Maganda Kurşunu Panik Yarattı

Olayın ardından kaçan saldırganlar, polisin radarına takıldı. Kimliği belirsiz şahısları yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlatıldı. Olayın mağduru Aykan Yazar, yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: "Arkadaşlarımla birlikte dondurma almaya gitmiştik. Dönüş yolunda silah sesleri duydum. Havaya ateş açan magandanın kurşunu bana isabet etti. O saatte sokakta kimse yoktu. Olay sonrası durmadan uzaklaştılar."

Aykan Yazar'ın Çağrısı

Genç Aykan Yazar, yetkililere seslenerek, "Yetkililerin bu şahısları yakalamalarını istiyorum. Bugün bu olay benim başıma geldi, yarın bir başkasının da başına gelebilir" dedi.

Polisin Çalışmaları Devam Ediyor

Pendik'te yaşanan bu üzücü olay sonrası polis ekipleri, saldırganları yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı. Gece yarısı yaşanan bu tür olaylar, güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini bir kez daha ortaya koydu. Yetkililer, saldırganların en kısa sürede adalete teslim edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altun: "Dış aktörlerin reçetelerini politikamıza dayatmalarına izin vermeyeceğiz"

Altun: "Dış aktörlerin reçetelerini politikamıza dayatmalarına izin vermeyeceğiz"