17 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı Bebek katili PKK’nın Narin istismarı

Bebek katili PKK’nın Narin istismarı

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bebek katili PKK’nın Narin istismarı
KAYNAK: Haber Mekezi

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKÜN

Diyarbakırlı 8 yaşındaki Narin, köyünde kaybolmuş ve 19 gün sonra maalesef cansız bedenine ulaşılmıştı. Dün de tabutuna gelinlik duvağı konularak cenaze namazı kılındı ve Türkiye’yi yasa boğan bir hüzünle toprağa verildi.  Dün okula başlaması gerekirken Narin maalesef kara toprağa teslim edildi. Narin’in katilleri ve işbirlikçileri ortaya çıkarılıp onlara ağır cezalar verilince Türkiye bir nebze olsun vicdanen rahatlayacaktır. 

Narin’in kaybolduğu ilk günden ve cansız bedeni bulunduğu andan itibaren bir istismar cephesi harekete geçti. Bu istismar cephesinin başını PKK’nın tasmalısı olarak bilinen DEM çekiyor. Narin’in cansız bedeni bulunur bulunmaz PKK DEM’liğinin tüm unsurları harekete geçti. Sosyal medyada paylaşımlar yapmaya ve yürüyüşler düzenlemeye başladılar.  O kadar yüzsüz, pişkin, utanmaz halleri var ki; sicillerine ve ellerindeki on binlerce insanın kanına bakmadan Narin üzerinden kendi bölücü propagandalarını yapıyorlar. 

Narin konusunda sizlik ne var PKK’lı alçaklar?

Sizler, binlerce Kürt çocuğunu ailesinden koparıp Kandil’e terörist olması için kaçıran, oradaki teröristbaşlarının o çocuklara tecavüzüne aracılık eden, onların uyuşturucu kullanmasına, üretmesine, ticaretini yapmasına vesile olan şeref, namus, haysiyet yoksunları değil misiniz? 

Mesela Selahattin Demirtaş, Pervin Buldan, Meral Danış Bektaş, Tuncer Bakırhan ve diğer PKK DEM’likleri; Narin üzerinden nasıl “Kötülük, iyilik, erdem, onur, şeref” nutukları atarak, yürüyüşler yaparak Narin’in ölümünü istismar edebiliyorlar akıl alacak gibi değil…

Aynı zamanda bir Kürt düşmanı olan terör örgütü PKK’ya sahip çıkacak, hizmet ettiğiniz PKK kurulduğunda ilk katliamları Kürt kökenli vatandaşlarımızın olduğu köylerde yapacak ve kölesi olduğunuz, özgürlüğünü istediğiniz teröristbaşı Öcalan PKK’nın ilk siyasi uzantısı için desteğini "HEP'e destek vermeyen Kürdün tavuğuna kadar öldürün. Otoritemizi kabul etmeyenlerin evdeki faresine kadar başını ezin, göçertin. O topraklarda tarafsız kimse olmaz, ya bizdendir ya da düşman” sözleriyle açıklayacak ve bu aynı zamanda birçok Kürt kökenli vatandaşımızın öldürülmesini talimatı olacak, sonra da siz çıkıp olay Diyarbakır’da geçtiği için Narin’i kendi propagandanız için istismar edeceksiniz öyle mi?

Yayınladığım fotoğraftaki kundakta öldürülen Serkan bebek Kürt kökenli bu milletin evladıydı. O bebeğin dayısı yıllar sonra TRT’deki bir programda aynen şunları demişti: "Niye 22 tane insanı kurşuna dizdi, ben Kürt değil miydim, sözde Kürt hakkını savunuyor. Yok Kürt halkıyla hiçbir ilgisi yok, bir alakası yok, bunlar sadece ve sadece özellikle ve özellikle kürt halkını ezdiler. Kürt halkı perişan ettiler."

Kundaktaki Serkan bebeği kurşuna diz, 11 aylık Bedirhan’ın, 3 yaşındaki Celin Naz Aydın’ın, 9 yaşındaki Elif Şimşek’in ve daha nice çocuğun katili ol sonra çık Diyarbakırlı Narin’in ölümü üzerinden teröristbaşı Öcalan'ın örgüt jargonu Jin Jiyan Azadi (Kadın, yaşam, özgürlük) sloganını atarak istismar yürüyüşü yap… Bu ne kansızlık, be pişkinlik!

Ermeni dönmesi teröristbaşı Öcalan (Kadın, yaşam, özgürlük) parolası belirlemiş öyle mi? Kitaplarında Kürt kadınlarını aşağılayan, onlara hakaret eden Öcalan kim o halde?

Teröristbaşı Öcalan, DEM gibi PKK’nın siyasi uzantılarının bugüne kadar kaçırıp terör kamplarına teslim ettiği kaç Kürt kızına tecavüz etti? Sözde milletvekiliniz Sırrı Sakık’ın cezaevindeki ağabeyi Şemdin Sakık “İmralı'da Bir Tiran: Abdullah Öcalan” isimli kitabında gördüğü, yaşadığı, bildiği o tecavüzleri isim isim yazmıştı.

“Bebek Katili” sıfatına sahip olan bir terör örgütüne hizmet eden alçaklar, Narin evladımızı istismar etmeyi bırakın. Etnik kökeni ne olursa olsun Türk milletinin her evladı Narin’in acısını yürekten hissediyor. Sizin gibi alçaklar acıyı, hüznü kirletmesin.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray, ayrılığı resmen duyurdu!

Galatasaray, ayrılığı resmen duyurdu!