18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Başyazı CHP teröre niçin cephe almıyor?

CHP teröre niçin cephe almıyor?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP teröre niçin cephe almıyor?

YILDIRAY ÇİÇEK/ TÜRKGÜN

Vatanseverlerin önderi Atatürk’ün kurduğu CHP’yi vatan hainlerine avukat haline getirdiler adeta… CHP’nin başından giden de aynıydı, CHP’nin başına gelen de aynı…

CHP artık öyle bir hale geldi ki,  terör örgütü PKK’ya hizmet etmek sıradan ve suçlanmaması gereken bir olay gibi… Düşünebiliyor musunuz PKK terör örgütüne yardım ve yataklıktan dolayı 2016 yılından itibaren cezaevinde bulunan ve yargılandığı Kobani terör davasından 42 yıl ceza almış PKK’lı Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde DEM’den daha çok CHP’liler ziyaret etmiş… 

Azılı bir PKK’lı olma adına her suçu işlemiş, her söylemde bulunmuş, PKK’lı olmaktan zerre pişmanlığı olmayan, hala PKK’dan ayrılmamış birisine bu CHP’liler neden tapar ki?

Askerimizi, polisimizi şehit etmiş, emniyet güçleriyle girdiği çatışmada sarı torbaya leş olarak koyulmuş PKK’lı teröristlerin cenaze törenine katılmayan HDP milletvekilleri hakkında “Soruşturma açtıracağım” diyen PKK’lı Selahattin Demirtaş’a gösterilen sahiplenmenin adı Türkiye Cumhuriyeti’ne ihanetten başka ne olabilir?

Kemal Kılıçdaroğlu gibi Türkiye Cumhuriyeti’ne birçok ihaneti olmuş şahıs CHP Genel Başkanlığından paket edildikten sonra PKK’lı Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etmişti. Özgür Özel aylar öncesinden duyurduğu PKK’lı Selahattin Demirtaş ziyaretini 3 gün sonra gerçekleştirecekmiş…

8 yıl önce “Adalardan, dağlardan talimat alan Demirtaş” diye seslendiği PKK’lı Demirtaş’a bir gün olsun “Ey Demirtaş! Uğruna gittiğin terör örgütü PKK’nın yolu yol değil. Bu ihanet yolundan hemen ayrıl. Teröre, terör örgütlerine cephe al. Kandil’deki terörist kardeşin Nurettin’i de dağdan indir, Türk devletine teslim et” şeklinde seslenememiş Özgür Özel, şimdi cezaevine gittiğinde ona ne diyecek? Dese dese “CHP iktidar olursa seni kurtaracağız. Senin bu yolunu ödüllendireceğiz” diyecektir. Vatana ihanetleriyle anılacak Kemal Kılıçdaroğlu da CHP Genel Başkanı iken bu PKK’lı teröristte “Cezaevi günlerin şeref madalyası olacak” demişti.

PKK’lı Demirtaş, Hendek-Kobani terör olaylarında yüzlerce askerimizin, polisimizin, vatandaşımızın azmettirici katilidir. Birçok video, yazılı açıklama ve terör örgütüne yardım ve yataklıktan aldığı hukuki cezayla bu durumu da sabittir. Bunu ne kişilerin ne de tarihin değiştirmesi mümkün değildir.

Özgür Özel aşırı şekilde ikiyüzlü bir politikacı olduğunu defalarca ispat etti. DEM ile iş birliği, ittifak yapıyor sonra da çıkıp Atatürk, Cumhuriyet nutukları atarak peşine aptal, ahmak takmayı çok seviyor.

Mesela Özgür Özel, Anayasa’nın ilk dört maddesi konusunda gereksiz konuşmalar yapan HÜDAPAR’a karşı nutuklar atıyor, söz konusu DEM olunca pabuç dili bir tarafına gizleniyor.

Özgür Özel, geçen günlerde yine bir yalana imza atarak, HÜDAPAR’ın Anayasa’nın ilk dört maddesi konusunda yorumlar yapmasına “Kim olursa olsun, hangi mevkide bulunursa bulunsun, Anayasa’nın ilk dört maddesine şaşı bakanlar ve şaibeli tavır gösterenler bizim için yok hükmündedir, ciddiye ve muhatap alınmaya değecek hiçbir yanları da yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi “dördüncü madde değişsin, diğer üç maddeye bir şey demiyoruz” sözlerini, kale olsun ama surlara gerek yok diyen mağlup ve meczup anlayışla bir ve aynı görmektedir.” demiş olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Bahçeli HÜDAPAR’a bir şey söylemiyor” iftirasını atmıştır. Kendisi DEM ile ittifak ve iş birliği yaptığı halde utanmadan “Bayrağımız belli, başkentimiz belli, kurucumuz belli. Bunlarla sorunu olanlar da belli. Onların, ilk 4 maddeye el uzatanın da elini kıracağız o kadar söylüyorum." demiştir. Şimdi ise bu samimiyetsiz sözleri sonrası 8 ay önce yargılandığı mahkemede “Türk devleti, anavatanım Kürdistan’da işgalcidir” diyen PKK’lı Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyarete gitme hazırlığında... Bu ikiyüzlülük Türk siyasetini kirletmektedir. HÜDAPAR’a laf söyleyip, onların bin mislisini yapanla ittifak kurmak gerçekten de iğrenç ötesi bir durumdur. CHP ise bu iğrençlik ve pislik içinde debeleniyor.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Uçum "Çözüm süreci" iddialarına noktayı koydu

Mehmet Uçum "Çözüm süreci" iddialarına noktayı koydu