19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı DEM’ci Özgür’ün kayyum hezeyanları

DEM’ci Özgür’ün kayyum hezeyanları

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DEM’ci Özgür’ün kayyum hezeyanları
KAYNAK: Haber Merkezi

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

DEM’ci Özgür Özel yine bizi yanıltmadı ve şaşırtmadı. Hakkâri Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış’ın İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmasına ve yerine kayyum atanmasına daha PKK’nın DEM’liği bile tepki göstermeden, CHP’nin DEM’cisi Özgür Özel tepki gösterdi. Sorsan hala “Atatürk’ün partisiyiz” haltı yiyor.

İçişleri Bakanlığı, Hakkâri Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış’ın, •PKK yapılanmasında üst düzey görev aldığını •Örgüt adına vergi topladığını •Terörist cenazelerini organize ettiğini •Esnafları PKK terör örgütü adına tehdit ettiğini •Çocukları kandırıp terör örgütüne katılmasını sağladığını duyurarak görevden aldı.

PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyarete gitmeye hazırlanan DEM’ci Özgür Özel ara boşlukları da “Hakkari Belediyesi'ne sabah saatlerinde bir operasyon yapılarak, Belediye Başkanının gözaltına alınmasını ve 10 yıl önce başlamış ve halen süren bir davası gerekçe gösterilerek kayyım atanmış olmasını reddediyoruz. Yaşananlar, henüz 2 ay önce tecelli etmiş Hakkari halkının iradesini yok saymaktır. Kayyım görevlendirmesi geri çekilmelidir. Demokrasinin ve halk iradesinin yanında, kayyım anlayışının karşısındayız!” açıklamasını yaparak PKK’ya yardım ve yataklık yapan DEM’li Belediye Başkanlarına sahip çıkarak dolduruyor.

Yani bu DEM’ci Özgür açıkça diyor ki; Görevden almayın, dokunmayın. Ortağımız DEM’in tasmasıyla bağlı olduğu terör örgütü PKK’ya dilediği gibi hizmet etsin…

Hatırlarsanız bu DEM’ci Özgür “PKK sizi tükürüğü ile boğar” diyen PKK’lı alçağı kurtarmak için de Van’a CHP’li heyet gönderip, DEM’in mazbatasının peşine düşmüştü. Ortağı DEM’e “Yahu sizin PKK’ya yardım ve yataklık yapanlar dışında gösterecek bir adayınız yok mu?” diye soramıyor. Ama Türk devletine “PKK’ya yardım ve yataklık yapanları nasıl görevden alırsın?” diye karşı çıkabiliyor.

Bu DEM’ci Özgür’e sormak lazım. Seçimle göreve geldi diye bir belediye başkanının terör örgütlerine yardım ve yataklık yapmaya dair kredisi mi oluşuyor?

Bir kişi Belediye Başkanı Adayı olarak seçime giriyor ve seçimi kazanıyorsa yasalar çerçevesinde sadece “Belediyecilik” yapacaktır. Suç işliyor, yasaları tanımıyorsa bunun sonucu elbette görevden almaktır. Alenen terör örgütü PKK’ya hizmet edenlerin CHP nazarında sınırsız kredisi olduğunu önce Kemal Kılıçdaroğlu sonra da Özgür Özel denen şahıs göstermiştir.

Ama Türk devleti bu tür zehirli kafa yapılarına göre hareket ederse Türkiye Cumhuriyeti sürekli zaafa uğrar. Türk Devleti, Irak üzerinde çok büyük terörle mücadele operasyonuna hazırlanırken, Irak hükümetiyle bu konuda her türlü anlaşma sağlanmışken, Türkiye ve Irak sınırını birbirine bağlayan Hakkâri’nin belediyesinin PKK’ya yardım ve yataklık eden birinin elinde olmasını istemek kime hizmettir? 

DEM’ci Özgür Özel, etki ajanlığına mı soyunuyor yoksa?

Özgür Özel, PKK yapılanmasında üst düzey yönetici olduğu ortaya çıkan Hakkâri Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış’ın görevinde kalmasını isteyerek, Türk Ordusu’nun terörle mücadele hareketliliğini engellemenin peşinde midir?

“Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya çalışan herkesin Allah belasını versin, sadece Hakkâri’de değil nerede böyle hainler varsa en ağır cezalar verilmeli” diyecek makamda oturan DEM’ci Özgür Özel tam tersini söylüyor! PKK’ya yardım ve yataklık edenlere sınırsız özgürlük istiyor.

CHP’nin Eşbaşkanı Ekrem İmamoğlu ise “Kayyum denen garabete başından beri karşı olan birisiyim" demiş… Niye bir gün olsun “PKK’ya yardım ve yataklığa karşıyım” diyemiyor?

Ah CHP ah… Şu düştüğün rezil halden utan…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolandırıcılık operasyonunda 47 tutuklama

Dolandırıcılık operasyonunda 47 tutuklama