16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı Ekrem’in uykularda titreme hikâyeleri

Ekrem’in uykularda titreme hikâyeleri

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ekrem’in uykularda titreme hikâyeleri

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM ile “Kent Uzlaşısı” adı verilen ittifak dâhilinde yeniden seçimleri kazan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, önümüzdeki Cumhurbaşkanı seçimleri için erken hazırlığa girerek Atatürkçü, milliyetçi maskesi takma yarışına başladılar.

Nasıl olsa PKK DEM’liğinin oyları arka plandaki anlaşmalarında garanti olduğundan istediğiniz oyunu oynayın diye bunları meydanlara, televizyon ekranlarına salıyorlar.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, utanma duygusuna sahip olmadığı için CHP’nin ve kendilerinin PKK DEM’liğiyle olan ilişkilerine bakmadan milliyetçi nutuklar atıyorlar. Çünkü toplumu kandırılacak, aldatılacak bir yığın olarak görüyorlar. Seçimlerde bunun getirisi olduğunu gördükleri için tekrar tekrar aynı tiyatro sahnesini kuruyorlar. Ankara ve İstanbul’a ilk seçildikleri dönem hizmet yapmadıkları halde yine seçildiler. Seçildiler yine ortada hizmet yok. Şimdi de hangimiz Cumhurbaşkanı adayı olacağız yarışına girdiler. Geçen günlerde Mansur Yavaş’ın PKK konusundaki ikiyüzlülüklerini yazmıştım.

Ekrem İmamoğlu’da geçtiğimiz günlerde müzelik solcu, maskeli Atatürkçü Uğur Dündar’ın programına çıkmış “Kafamı yastığa titreyerek koyuyorum. Ben yarın sabah görevimi nasıl en iyi yapacağım, Atatürk’e, Cumhuriyete şehitlerimize gazilerimize nasıl layık olacağım diye başımı yastığa koyuyorum.” demiş…

Ekrem İmamoğlu’nu tanımasak, bu yarattığı duygusallık karşısında hüngür hüngür ağlayacağız.

Hep yoluna, işine bakan Uğur Dündar zaten gerçek bir Atatürkçü olsaydı Ekrem İmamoğlu’na bu sözleri sonrası bazı hatırlatmalar yapardı.

“Şehitlere, gazilere layık olmaktan bahsediyorsunuz da “Çizgisini çok beğeniyordum” dediğin Hendek terör olaylarında “Hendek kazanların ellerinden öpüyorum” şeklinde azmettirdiği PKK’lı teröristlere 793 askerimizi, polisimizi şehit ettiren PKK’lı Selahattin Demirtaş’ı unuttunuz mu? diyebilirdi!

“Binlerce askerimizi, polisimizi şehit ve gazi eden terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan dolayı görevden alınan HDP’li Belediye Başkanlarına destek için Diyarbakır’a niçin gittin?” diyebilirdi!

“Yine başka bir gün, sanat programı adı altında Diyarbakır’a gittiniz, orada teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyen HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar ve İt sürüleri, siz Mustafa Kemal'in değil askerleri generali olsanız ne yazar.” diyen PKK’lı Sırrı Sakık ile yan yana poz verdiniz bu nasıl Atatürkçülük?” diyebilirdi!

“Bir gün İBB’nin fidan dikme programını “Sayın Öcalan’ın arkasındayız. Kandil’deki dostlarımız, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, yoldaşlarımız, sayın Karayılan, sayın Bayık… Bu insanlar dağlarda” diyen HD(P)KK Eşbaşkanı Pervin Buldan ile yapmıştınız, bu nasıl Atatürkçülük, şehitlere sahip çıkma?” diyebilirdi!

“PKK sizi tükürüğü ile boğar” diyen, teröristbaşı Öcalan’ın doğum gününü kutlayan Van Belediye Başkanı Abdullah Zeydan'ı İBB’de ağırlamak hangi Atatürkçülük, hangi şehitlere, gazilere sahip çıkma anlayışıdır?” diyebilirdi!

Daha çok şeyler diyebilirdi ama Uğur Dündar isimli sahte Atatürkçü bu konulara hiç girmedi, giremedi!

Ekrem İmamoğlu’nun “uyku” üzerine söyledikleri hikayedir. Gazeteci Cengiz Alçayır onun uyku hikayesini sosyal medya üzerinden şöyle sıralamış…

  • Aylardır uyuyamıyorum! 
  • Uyuyunca deprem rüyaları görüp uyanıyorum! 
  • Bazen bir uyuyorum öğlen 12 gibi uyanıyorum bu benim hakkım, kimse engel olamaz! 
  • Kafamı yastığa koyduğumda tir tir titriyorum! 

 

Ekrem İmamoğlu senin uykunun Atatürk’e, şehitlere, gazilere layık olmakla hiçbir alakası yok… Sen kim, Atatürk’e, şehitlere layık olmak kim? Artık tiyatroların çok tiksindiriyor… Bırak bu hikâyeleri…

 

Yorumlar
O
Osman örnek 1 hafta önce
Kalemine kuvvet. Unuttuğumuz bazı şerefsizlikleri bizlere hatırlattığın için teşekkür ederiz. Köpek köpekliğini yapıyor. Uçurun da ekrem inde terbiyesizliğini biliyoruz.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 1 hafta önce
Boğazda oturup şerefsizlik yapan çok şerefsiz var. Sen hiç istanbul noğazındaki yalılardan İZMİRİN karşı yakasından ŞEHİT çıktığını gördün mü. Hepsi Ermeni rüm şerefsizlerin.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
ABD Başkanı Joe Biden’ın oğluna yönelik federal vergi davasında flaş gelişme

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğluna yönelik federal vergi davasında flaş gelişme