24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya 20 yaşındaki Türk Almanya’nın gündeminde! Bakın ne yapmış!

20 yaşındaki Türk Almanya’nın gündeminde! Bakın ne yapmış!

Almanya’da, 20 yaşındaki bir Türk’ün 6 ayda yaptığı 5.7 milyon Euro’luk dolandırıcılığı en önemli gündem maddesi haline geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
20 yaşındaki Türk Almanya’nın gündeminde! Bakın ne yapmış!

Almanya, 6 ay içerisinde 5,7 milyon euroluk dolandırıcılık yapan Türk gencini konuşuyor. “5.7 milyon! Emre altı ayda nasıl milyoner oldu?” başlığıyla paylaşılan haberde 20 yaşındaki Emre'nin dolandırıcılık hikayesinin ayrıntıları anlatıldı.

Almanya’da 20 yaşındaki Türk genci Emre, 6 ay içerisinde 5,7 milyon Euro dolandırma hikayesi ile ülke basının manşetlerinde yer aldı.

Bild, Hollywood filmlerine benzer dolandırıcılık hikayesi ile Emre’yi manşetine taşırken, Freiburg’da yaşayan 20 yaşındaki gencin, corona virüs testleriyle müşterilerini 5,7 milyon Euro dolandırdığı aktarıldı.

492 bin corona testi için 5.7 milyon euro (yaklaşık 100 milyon TL) toplayan Emre’nin müşterilerden parayı aldıktan sonra testleri göndermediği belirtildi.

Bild, Emre’nin ifadelerini paylaşırken, 20 yaşındaki Türk gencinin “İlk olarak Almanya’nın Yasal Sağlık Sigortası Hekimleri Derneği’ne kayıt oldum. Bu, birkaç dakikamı aldı. Burada sadece testleri yaptığımı onaylamam gerekiyordu. Ben de binlerce kişinin testini onayladım ve devlete gönderilmesini sağladım” şeklinde konuştuğunu vurguladı.


Haberde babasının üç farklı test merkezi olduğunu söyleyerek binlerce kişiyi dolandıran Emre’nin sahibi olarak da en çok gittiği barın adresini verdiğinin altı çizildi.

Mart ve Haziran 2021 tarihleri arasında toplamda 492 bin test yaptırdığını söyleyerek 5.7 milyon euro dolandıran Emre’nin Eylül ayında parayı aldığı belirtilen haberde, 800 Euro maaşı olan Emre’nin hesabına geçen para sonrası banka çalışanlarının polise ihbar etmesiyle yakalandığı bildirildi.

Daha önce de Türk asıllı Yasemin Gündoğan'ın, Almanya’nın Bremen kentinde çalıştığı şirketten 8,2 milyon Euro çaldığı iddia edilmişti. Alman basını Gündoğan'ın soygunda kendisine yardım eden arkadaşlarıyla Ege'de bir villada kaldığını yazmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asya ülkesinden destek: Türkiye'nin yanındayız

Asya ülkesinden destek: Türkiye'nin yanındayız