20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya ABD'li rapçiden ağır sözler: Bu zibidiyi…

ABD'li rapçiden ağır sözler: Bu zibidiyi…

'Yasadışı siyah rapçi' olarak bilinen ABD’li rapçi Dogg’tan Donald Trump’ı kızdıracak sözler geldi. Oy kullanacağını açıklayan rapçi, ‘bu yıl sanırım çıkıp oy atacağım, çünkü bu zibidiyi bir yıl daha bile görevde görmeye dayanamayacağım’ dedi.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD'li rapçiden ağır sözler: Bu zibidiyi…

ABD'li rapçi, bir radyo programına katılarak siyasi açıklamalarda bulundu.

'Yasadışı siyah rapçi' mitinin en önde gelen temsilcilerinden Snoop Dogg, ABD'de Donald Trump'ın başkanlığına tahammül edemediğini ve hayatında ilk kez oy kullanacağını açıkladı.

Kasım 2020'deki başkanlık seçimlerinde ilk kez oy kullanma kararını Trump'a atıfla "Bu zibidiyi görevde bir yıl daha görmeye dayanamam" diye izah eden rapçi, suç siciliyle ilgili yaşadığı kafa karışıklığı yüzünden bugüne dek oy verme hakkının bulunmadığını sandığını söyledi.

1990 ve 2007'de uyuşturucudan tutuklanması nedeniyle "Suç sicilin var, o yüzden oy veremezsin" diye düşünmesine neden olacak şekilde 'beyninin yıkandığından' söz eden rapçi, "Haberim yoktu, suç sicilim silinmiş, o yüzden artık oy verebilirim" dedi.

Trump karşıtı çalışmaları da olan rapçi, 2016'da başkan seçilen ve bir dört yıl daha devam etmek için kasımda aday olacak Trump ile Demokrat Partili rakibi Joe Biden arasındaki yarış için şöyle konuştu:

Ben hayatımda hiç oy kullanmadım, ama bu yıl sanırım çıkıp oy atacağım, çünkü bu zibidiyi bir yıl daha bile görevde görmeye dayanamayacağım.

İlk döneminde 'gangsta rap' temsilcisi olarak ünlenen müzisyen, hayranlarına da oy kullanmaları için örnek olmak istediğini belirterek "Siz yapın deyip de benim yapmamam, olmaz, size bir şey yapmanızı söylersem, çoktan yapmışım demektir" diye ekledi.

Pandemi açıklaması
Beyaz polisin silahsız siyah yurttaş George Floyd'u öldürmesi ve buna karşı düzenlenen 'Black Lives Matter' protestolarını da değerlendiren Snoop, harekete destek verdiğini açıkladı, ancak insanların koronavirüs pandemisinde sağlıklarını koruması gerektiğini belirtti:

Pandemiyle uğraşıyoruz ve tümüyle gideceğini sanmıyorum. İnsanlar hemen sokağa dökülüyor ve şu anki durumu tam manasıyla bilmiyor. O yüzden herkesin bilmesini isterim ki dikkatli olsunlar, korunaklı olsunlar, maskelerini taksınlar. Bol su için ve hijyeni koruyun.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivrisinekler oralardan salındı

Sivrisinekler oralardan salındı