19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Eğitim AÖL sınav giriş yerleri açıklandı

AÖL sınav giriş yerleri açıklandı

AÖL sınav giriş yerleri öğrenmek isteyenler bir süredir Açıköğretim Lisesi'nin sınav giriş yerleri ile ilgili yapacağı duyuruyu bekliyordu. Sonunda beklenen duyuru geldi ve sınav giriş belgeleri ve sınav giriş yerlerinin olduğu site erişime açıldı. Bununla birlikte, sınav tarihine çok az bir süre kalan Açıköğretim liseliler, eksiklerini tamamlamak için, Açıköğretim Lisesi çıkmış soru ve cevaplarını araştırıyor. İşte, Açıköğretim Lisesi çıkmış soru ve cevapları ve AÖL sınav giriş yerleri paneli.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AÖL sınav giriş yerleri açıklandı

AÖL sınav giriş yerlerini ve Açıköğretim Lisesi çıkmış soru ve cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. Eğitim hayatına Açıköğretim Lisesinde devam edenler, bu hafta sonu yani 6-7 Nisan tarihlerinde sınava girecekler. Sınava nerede gireceğini öğrenmek isteyen vatandaşlar Açıköğretim Lisesi'nin yapacağı açıklamayı dört gözle bekliyordu. Beklenen açıklama bu birtakım uyarılarla birlikte geldi. Aynı zamanda sınav öncesi bilgilerini tazelemek ve önceki sınavlarda çıkan soru tarzlarını görmek isteyenler, Açıköğretim Lisesi çıkmış soru ve cevaplarına ulaşmak için araştırma yapmaya devam ediyor. İşte, AÖL sınav giriş yerleri paneli ve Açıköğretim Lisesi çıkmış soru ve cevapları...

Bu hafta sonu yani 6-7 Nisan tarihlerinde AÖL sınavı için beklenen giriş belgeleri yayımlandı. Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi olarak 3 farklı oturumda gerçekleşecek olan AÖL sınavına on binlerce öğrencinin katılması bekleniyor. Açıköğretim Lisesi tarafından erişime açılan sitede, öğrenciler, şifre ve öğrenci numarasını girerek sınav giriş yerlerini öğrenebilecekler. 

AÖL sınav giriş yerleri öğrenmek için buraya tıklayın.

Açıköğretim Lisesi'nden önemli duyuru!

5 Nisan 2019 03:00 - 7 Nisan 2019 00:00 tarihleri arasında İstanbul Havalimanı taşınma işlemleri yapılacağından, 6-7 Nisan 2019 tarihinde İstanbul'da Açık Öğretim Kurumları sınavına girecek öğrencilerin bir mağduriyet yaşamaması için sınav merkezlerine zamanında ulaşabilecekleri tedbirleri almaları gerekmektedir.

Açıköğretim Lisesi çıkmış soru ve cevapları

Açıköğretim Lisesi sitesinde, önceki dönemlerin vize ve final sorularının yanı sıra, ek olarak hazırlanmış sınava hazırlık niteliğindeki sorular ve cevaplarına ulaşmak mümkün. Böylelikle öğrenciler sınavdan önce kendilerini test edebilir ve sınava daha iyi hazırlanmış bir şekilde katılıp başarılı olabilirler.

Açıköğretim Lisesi çıkmış soru ve cevaplarını görmek için buraya tıklayın.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Geri sayım başladı! Atatürk Havalimanı taşınıyor

Geri sayım başladı! Atatürk Havalimanı taşınıyor