20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Eğitim ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? ATA AÖF yaz okulu ders seçimi son gün ne zaman?

ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? ATA AÖF yaz okulu ders seçimi son gün ne zaman?

ATA AÖF yaz okulu ders seçimi 26 Temmuz'da başladı. Binlerce öğrenci ders seçimlerini yaptıktan sonra 12 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşecek olan yaz okulu sınavına katılacak. Yaz okuluna katılamayan öğrencilere herhangi bir şekilde mazeret sınavı yapılmayacaktır. ATA AÖF yaz okulu ders seçimi son gün ne zaman? ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? ATA AÖF yaz okulu ders seçimi son gün ne zaman?

ATA AÖF yaz okulu ders seçimi hakkında yoğun araştırmalar yapılıyor. Atatürk Üniversitesi tarafından yayınlanan ilanda öğrenci, aynı eğitim–öğretim yılında hem mezuniyet üç ders sınavına hem de yaz okuluna katılamayacağını duyurdu. Peki, ATA AÖF yaz okulu ders seçimi son gün ne zaman? ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...

ATA AÖF YAZ OKULU DERS SEÇİMİ SON GÜN NE ZAMAN?

ATA AÖF yaz okulu ders seçimi 26.07.2021 – 09.08.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

ATA AÖF

ATA AÖF YAZ OKULU DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

Materyal ücretinden muaf olan engelli öğrencilerimiz (%40 ve üzeri rapora sahip olanlar) ile gazi, şehit/gazi yakını (birinci dereceden) öğrencilerimizden yaz okulu ücreti alınmayacaktır. Öğrencilerimiz kayıt tarihlerinde ders seçimi yaparak yaz okuna kayıt yaptırabilirler.

Uygulama eğitiminin dönem içerisinde alınmış olması ve ara sınav (vize) notunun oluşması şartı ile yarıyıl sonu (final) veya bütünleme sınavında başarısız olunması durumunda; Sosyal Hizmet Lisans ve Sosyal Hizmet Lisans Tamamlama programlarının müfredatında yer alan Blok Uygulama I, Blok Uygulama II ve Blok Uygulama dersleri, yaz okulunda alınabilir.

Öğrenciler, diğer yükseköğretim programlarının yaz okulundan ders alamazlar. Bir öğrenci, aynı eğitim–öğretim yılında hem mezuniyet üç ders sınavına hem de yaz okuluna katılamaz. Bir eğitim-öğretim yılında mezuniyet üç ders sınavına katılma hakkı olan öğrenci, yaz okulu ders seçim haftasında ders seçimi yapmadan mezuniyet üç ders sınavına katılabilir ya da yaz okulundan ders seçerek yaz okuluna katılabilir. Yaz okulu kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra, ders seçimi ile ilgili değişiklik talepleri dikkate alınmaz.

Öğrenciler, yaz okulunda açılacak derslerden en fazla toplam 5 (beş) adet ders alabilirler. Bu dersler, öncelikle alt yarıyıl dersleri olmak üzere, daha önce alınıp başarısız olunan (FF harf notlu) ve/veya ilk defa alınacak derslerden sadece yaz okulunda olmak üzere, takip eden üst yarıyıllardan (güz ya da bahar) seçebilirler.

Yaz okulunda yapılacak sınavlar, Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilir. Yaz okulunda başarı değerlendirmesi tek sınav üzerinden yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100'dür.

Yaz okuluna kayıt yaptıran ancak her ne sebeple olursa olsun sınavlara katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irak'ın kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi