20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Eğitim “Eğitimi yüz yüze başlatmak için herkesin desteğini bekliyoruz”

“Eğitimi yüz yüze başlatmak için herkesin desteğini bekliyoruz”

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Bilgili, "Biz bütün velilerimizden, öğretmenlerimizden, öğrencilerimizden tedbirlere harfiyen uymalarını, eğitimi yüz yüze başlatmak için hepsinin desteğini, katkısını bekliyoruz" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Eğitimi yüz yüze başlatmak için herkesin desteğini bekliyoruz”

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in göreve başladığı gün, yüz yüze eğitime ilişkin büyük bir kararlılık göstererek yol haritasını açıkladığını söyledi.

Tam zamanlı olarak yüz yüze eğitimin başlayacağı 6 Eylül öncesi tüm Milli Eğitim teşkilatının yüz yüze eğitimin yapılması için tedbirleri almaya başladığını aktaran Bilgili, "Şanlıurfa da eğitim açısından, şehir açısından bizim için son derece önemli bir bölgemiz. Eğitimin yüz yüze başlaması için ne tür tedbirler alındı, bu tedbirleri yerinde görmek ve birlikte değerlendirmek ve varsa problemleri çözüm üretmek için buraya geldim" diye konuştu.

Bilgili, kentte yüz yüze eğitimle ilgili yapılan hazırlıkları ve okulların durumunu inceleyeceğini belirterek, varsa eksiklerin tespiti ve bunların bir an önce giderilmesi için çözüm arayışına gireceklerini dile getirdi.

Yüz yüze eğitimin sağlıklı bir şekilde başlamasını arzuladıklarını, bu amaçla iyileştirmelere devam ettiklerini anlatan Bilgili, şunları söyledi:

"Yüz yüze eğitimi bir kere hepimiz özledik, öğrenci özledi, veli özledi, öğretmen özledi, yöneticiler özledi, hepimiz yüz yüze eğitimi özledik. Çünkü başka bir alternatifi şimdilik yok en azından. Eğitimi iyileştirmeye yönelik tedbirlere bütün herkes katılmalı, herkes tedbir almalı, herkes bu tedbirlere uymalı. Biz bütün velilerimizden, öğretmenlerimizden, öğrencilerimizden bu tedbirlere harfiyen uyarak eğitimi yüz yüze başlatmak için hepsinin desteğini, katkısını bekliyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
THY eylül ayı uçuş planı belli oldu

THY eylül ayı uçuş planı belli oldu