21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Eğitim LGS'de birincinin adresi yine değişmedi

LGS'de birincinin adresi yine değişmedi

LGS'de dört son yıllarda birinciliğin adresi olan Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu’nda gelenek yine bozulmadı. 90 sorunun tamamını doğru cevaplayan Ahmet Nusret Turan, ailesinin, okulunun ve öğretmenlerinin gururu oldu.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
LGS'de birincinin adresi yine değişmedi

Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu’nda gelenek bozulmadı, LGS’de bu yıl da Türkiye şampiyonu çıkarmayı başardı. Uyguladıkları özel uygulamalarla her yıl birinci çıkarmayı başardıklarını belirten okul müdürü Suat Çelik, “Dört yıldır üst üste LGS birincisi çıkarmak bizi mutlu ettiği gibi, bize sorumluluk da yüklüyor. Bir sonraki yıla daha fazla çalışma gayreti içine giriyoruz” dedi.
LGS’de planlı çalışmanın başarıyı getirdiğine işarete eden Çelik, “Öğrencilerimizi yakından takip ediyoruz. Gelecek yıl LGS Sınavı için çalışmalarımıza şimdiden başladık, kurslar açtık. Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak için kurslarımıza önem veriyoruz” şeklinde konuştu.

“Kendisiyle gurur duyuyoruz”
LGS birincisi Ahmet Nusret Turan’ın başarıyla daima mutlu oldukları söyleyen sınıf öğretmeni Hülya Saraç, “Öğrencimiz tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Öğrenci takip kitabı oluşturarak onun her aşamasını takip ettik. Kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.

“İlk duyduğumda çok mutlu oldum”
LGS birincileri arasında yer almayı başaran Ahmet Nusret Turan da sınav sonuçlarını ilk duyduğunda çok mutlu olduğunu söyledi. 90 sorunun tamamını doğru cevaplan Turan, “Annem, babam ve büyüklerim gözyaşlarını tutamadı. Kendimi ilk başta çok yormadım. Yılın başında denemelere başladım. Son zamanlarda biraz stres yaptım. Stresi yönetmemde ailem ve öğretmenlerim yardımcı oldu. Birçok etkinlik yaptırarak benim stresten kurtardılar. İlk olarak kendimi yabancı dilde geliştirmek ve iyi bir noktaya gelmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meriç Erkan’dan çarpıcı çıkış: Hepsi kurguydu

Meriç Erkan’dan çarpıcı çıkış: Hepsi kurguydu