23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Faydalı Bilgiler Bu bilgiler hayat kurtarıyor! Zamandan ve paradan tasarruf sağlayın!

Bu bilgiler hayat kurtarıyor! Zamandan ve paradan tasarruf sağlayın!

Ev temizlerken zamandan ve paradan tasarruf sağlamak isteyenler için pek çok pratik bilgi bulunuyor. Yapılan bazı değişiklikler ile temizlik artık çok daha kolay olacak. Peki, bunun için ne yapmalıyız?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bu bilgiler hayat kurtarıyor! Zamandan ve paradan tasarruf sağlayın!

Ev temizliği yaparken zamanı etkili bir şekilde kullanmak da önemlidir.  Örneğin, odaları üstten alta doğru temizlemek, dağınıklığı en aza indirmek ve işleri daha hızlı halletmek adına oldukça etkili bir yöntemdir

DUŞ BAŞLIĞI temizliği

Duş başlığınızın eskisinden daha az akıttığını düşünüyorsanız suyunuz sert olabilir. Su jetlerini fırçalamak için beyaz sirkeye batırılmış bir diş fırçası kullanın. Ardından silin ve tıkanan mineralleri çıkarmak için suyu sonuna kadar açın ve duş başlığına biraz tazyik uygulayın.

KAPÜŞONLULARINIZIN FERMUARINI KAPATarak temizleyin

Kapüşonlularınızı yüksek sıcaklıkta kurutmamaya özen gösterin. Öte yandan fermuarların kırışmaması için, kurutmadan önce kapüşonlularınızın fermuarını çekin. Çünkü bu durum kapüşonunuzun kumaşının çekmesine ve kötü bir görünüme kavuşmasına sahip olur.

HAVLULARI KURUTMADAN ÖNCE bir güzel SİLKELEYİN

Gün içinde sıklıkla kullandığımız havluları yıkamadan önce silkeleyin. Bu şekilde daha iyi kururlar ve daha kabarık olurlar çünkü bu şekilde havlu ilmekleri kabarır. Çok sık yapılan hatalardan biri ise havlu ütülemek. Bunu yapmayın çünkü sıvıları daha kötü emmesine neden oluyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sınavdan önce okunacak dualar! Zihin açıklığı için dualar!

Sınavdan önce okunacak dualar! Zihin açıklığı için dualar!