08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Faydalı Bilgiler Kar beyazı çorapların sırrı çözüldü!

Kar beyazı çorapların sırrı çözüldü!

Kış aylarının gelmesiyle beraber ayaklar üşüdü. Bu sebeple çoraplar çıktı. Beyaz çorapların kirlenmesi her an karşılaşacağınız problemlerden olabilir. Peki ama kar beyazı çoraplara sahip olmak mümkün mü?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kar beyazı çorapların sırrı çözüldü!

Ayakları sıcak tutmanın en pratik yollarından biri de kalın çoraplar giymektir. Beyaz çoraplar, klasik ve şık bir seçenek olsalar dahi her kıyafetle uyum sağlayabilme özellikleriyle de tercih edilmektedir. Fakat beyaz çorapların kirlenme riski, özellikle kış aylarında daha çok artar. 

KAR BEYAZI ÇORAPLAR NASIL TEMİZLENİR? 

Çoraplarınızın beyaz kalmasını sağlamak için temiz bir zemin üzerinde yürüyor olmanız lazım fakat bu her zaman mümkün olmuyor.

Çamaşır suyu, beyaz giysilerden ve kumaşlardan lekeleri çıkarmanın kolay bir yoludur. Ancak çoraplarınızı ağartmak özellikle düzenli olarak kullanıyorsanız, kumaşın zayıflamasına ve hatta giysilerinizde düzensiz beyaz ve koyu lekeler kalmasına neden olabilir.

Çoraplarınızın beyaz kalmasını sağlamak için en önemli tüyolardan biri çamaşırı doğru yıkamak. Beyaz çoraplarınızı yıkarken çoraplarınızın tersini düzüne çevirdiğinize emin olun.

Buna ek olarak çoraplarınızı diğer çamaşırlarla yıkamayın. Özellikle havlu ve nevresim gibi ürünlerin arasında sıkışıp kalan çoraplardaki lekeler çıkmaz ve kalıcı hale gelir. Eğer çoraplarınız makinede tek başına yıkanmayacak kadar çoksa ayrı bir kabın içinde elde yıkama yapabilirsiniz.

NOT: Kesinlikle koyu renkli çamaşırlarınız ile beyazları beraber yıkamayın. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Lideri Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara‘dır, nihai hedef Anadolu’dur

MHP Lideri Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara‘dır, nihai hedef Anadolu’dur