18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Cengiz Ünder'den ayrılık şoku

Cengiz Ünder'den ayrılık şoku

Cengiz Ünder'den ayrılık şoku 1
İki sezondur formasını giydiği Roma ile öne çıkan oyunculardan Cengiz Ünder, Avrupa'nın en çok konuşulan isimlerden oldu.
Cengiz Ünder'den ayrılık şoku 2
Football Espana'da önceki gün çıkan haberde Real Madrid, Arsenal, Chelsea, Manchester United ve Bayern Münih'in yıldız futbolcuyu listesine aldığı iddia edilmişti.
Cengiz Ünder'den ayrılık şoku 3
21 yaşındaki futbolcuyla ilgili dün de flaş bir gelişme yaşandı.Cengiz'in menajeri Fali Ramadani'nin Roma Sportif Direktörü Massara ile masaya oturduğu ve net ifadeler kullandığı ortaya çıktı.
Cengiz Ünder'den ayrılık şoku 4
50 MİLYON EURO - Birçok kulübün listesinde yer alan milli futbolcunun geleceği masaya yatırılırken, Ramadani'nin şu ifadeleri kullandığı öğrenildi . Arsenal, Real Madrid, Bayern Münih ve Monaco'dan ciddi ve iyi teklifler var. Cengiz'in yıllık 800 bin euro olan maaşını iki katına çıkarın. Yoksa takımdan ayrılır.
Cengiz Ünder'den ayrılık şoku 5
İtalyan ekibiyle sözleşmesi 2022'de bitecek olan yıldız futbolcunun maaşına zam yapılması beklenirken, bu oyuncuyu listesine alan kulüplerin 50 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.
Cengiz Ünder'den ayrılık şoku 6
Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Cengiz Ünder, bu sezon Roma formasıyla 26 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 6 kez rakip fileleri havalandıran 21 yaşındaki futbolcu, 7 de asist yaptı. (Fotomaç)
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ülkücü Hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 22. yılı

Ülkücü Hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 22. yılı