18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Ünlü oyuncuda kötü haber!

Ünlü oyuncuda kötü haber!

Ünlü oyuncuda kötü haber! 1
Perşembe akşamları seyircisiyle buluşan Barbaroslar dizisi izleyenlere heyecanlı anlar yaşatırken, projede Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener ve Pelin Akil gibi isimlerle birlikte rol alan Engin Altan Düzyatan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 2
Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük hayran kitlesine ulaşan Engin Altan Düzyatan, şimdilerde TRT'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Oruç Reis karakterine hayat veriyor.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 3
u003cbu003eEngin Altan Düzyatan Koronavirüs’e yakalandıu003c/bu003eÜnlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, test sonucunun negatif çıkmasına rağmen koronavirüse yakalandığı şüphesiyle kendini eve kapattı.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 4
İkinci kez test yaptıran Düzyatan'ın koronvirüse yakalandığı öğrenildi.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 5
Düzyatan, Instagram hesabından, Dün yapılan covid testimin sonucu maalesef pozitif. Süreci evde dinlenerek geçiriyorum. Son günlerde benimle temasa geçmiş olan herkes lütfen test yaptırsın notunu düşerek yakınlarını uyardı.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 6
u003cbu003eENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?u003c/bu003eEngin Altan Düzyatan, 26 Temmuz, 1979 İzmir doğumlu, Türk oyuncu ve sunucudur.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 7
Büyük dedeleri Yugoslavya Türklerinden olan Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 8
Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Bir Avuç Deniz, New York'ta Beş Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok yapımda yer alan sanatçı, ayrıca 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 9
2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 10
2014-2019 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul adlı dizide 5 sezon ve 150 bölüm boyunca Ertuğrul Gazi karakterini canlandırarak başrol oynamıştır. Bu dizi, onun Türkiye ve dünya çapında birçok kesim tarafından tanınmasına neden oldu.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 11
2021 yılında, TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı adlı dizide Oruç Reis karakterini canlandırarak Ulaş Tuna Astepe ile başrolü paylaşmaktadır.
Ünlü oyuncuda kötü haber! 12
u003cdivu003e2021 yılında, TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı adlı dizide Oruç Reis karakterini canlandırarak Ulaş Tuna Astepe ile başrolü paylaşmaktadır.u003c/divu003eu003cdivu003eu003c/divu003e
Ünlü oyuncuda kötü haber! 13
2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenmiş olup Emir Aras adında bir çocuk babasıdır.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cüneyt Çakır Arap ülkesini karıştırdı!

Cüneyt Çakır Arap ülkesini karıştırdı!