20 Ekim 2024
weather
11°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir

MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir

MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir 1
MHP’nin düzenlediği iftar programına Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı Kasım Gülpınar, Şanlıurfa AK Parti MYK üyesi Yıldız Konal Süslü, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ceylanpınar eski belediye başkanı Menderes Atilla, AK Parti Siverek ilçe Başkanı ve yönetimleri, Siverek STK, Oda, Dernek ve vakıf Başkanı ile yönetimi, muhtar, belediye encümenleri, siyasi parti ilçe temsilcileri katıldı.
MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir 2
MHP Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahoğlu ise yaptığı açıklama ile katılımcılara ve Siverek halkına teşekkür etti.
MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir 3
u003cbu003eİftar programında konuşan Fettahoğlu, şu açıklamayı yaptı;u003c/bu003e
MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir 4
u2028‘’Ayrıştırmadan uzak, Kutuplaştırmayı reddeden bir anlayışla. Bizler hizmet için sevdalıyız. Bizler hoşgörü için adanmışız. Bizler milletimizin derdini kendi derdi bilip onunla mücadele etmeye aşığız. Cumhur ittifakı Vatanımız için mücadele etmektedir. Cumhur ittifakı Milletimiz için dertlenmektedir. Cumhur ittifakı olarak önümüze çıkan bütün engelleri, yolumuza çıkan bütün tuzaklardan olduğu gibi, birgünde ezip geçecek, ve ülkemizi vatanımızı hakkettiği yere taşıyacaktır. Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli bey'in emrettiği gibi önce ülkem ve milletim sonra Partim ve Ben anlayışı ile Siverek'i hep kendimden önce düşündüm. Siverek'te Cumhur ittifakı olarak, bir ve beraber düsturuyla hareket ettim. Bu kapsamda Kasım Gülpınar beyin Cumhur İttifakı adına samimi, birleştirici ve birliğimiz adına attığı tüm adımlar için teşekkür ediyorum.
MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir 5
Teşkilatlarımız, stoklarımız, odalarımız, muhtarlarımıza bu birlik ve beraberliğe önem verdikleri için ayrıca kendileriyle gurur duyuyorum. Birleşince çok güzel oluyorsun Siverek diyorum. Cumhur ittifakı milletinin fedaisidir. Cumhur ittifakı hizmetin fedaisidir. Cumhur ittifakı vatanın fedaisidir. Cumhur ittifakı islamın fedaisidir, diyorum. Burayı şereflendiren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun Konuşmamı liderim Sn. Dr. Devlet Bahçeliden esinlendiğim yeni bir dua ile bitirmek istiyorum.u2028
MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir 6
Biz kısık sesleriz. Minareleri ezansız, Gökyüzümüzü Bayraksız bırakma Allahım. Müslümanlıkla yoğrulan yurdumuzu çaresiz bırakma Allahım, Biliyoruz hama karşı durmasını. Bizi cansız bırakma Allahım. Bizi sevgisiz, susuz, havasız ve vatansız Bırakma Allahım. Bizi yersiz, yurtsuz, yarınsız ve yalnız bırakma Allahım. Biz ki bin yıllık kardeşlik dedik, bizi ayrı düşürme Allahım. Biz ki bağımsızlıkta karar kıldık, bizi esaret altında bırakma Allahım. Kötülerde mücadelemizde bizi bir başımıza bırakma Allahım.
MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir 7
u2028Nusubetleri al başımızdan, felaketleri at başımızdan, bizi garip koyma Allahım. Milletimizi yaşat, Devletimi, Var et, insanımızı huzurlu ve sadetli et sen bizden yardımını esirgeme Allahım. Bozkurtun başını dik, ülkücünün alnını açık Cumhur ittifakının geleceğini kutlu et Allahım. Günahlarımızı Affet, bize sevdiklerinden ve sevenlerinden olmayı nasip et Allahım. Siverek'imi sen huzurlu ve mutlu et Allahım. Hepiniz sağolun, varolun. Yolumuz, bahtımız Açık olsun. Rabbim herkesten ayrı ayrı razı olsun.
MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir 8
MHP’den Siverek’te iftar programı! İlçe Başkanı Fettahoğlu: Cumhur İttifakı milletinin fedaisidir 9
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
50 liraya en az 75 bin TL istiyor

50 liraya en az 75 bin TL istiyor