07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Yıldırım: Yeni bir Türk zaferi yaşayacağız

Yıldırım: Yeni bir Türk zaferi yaşayacağız

Yıldırım: Yeni bir Türk zaferi yaşayacağız 1
Kentteki temaslarına Yenipazar ilçesinde, ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıyla başlayan MHP Heyeti adına konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, “Hemen her gün ülkemizin farklı bir şehrinde, farklı bir ilçesinde arkadaşlarımızla birlikte halkımızla buluşuyoruz. Dertlerini dinliyor, sıkıntılarını not ediyor, onları nasıl bertaraf edebiliriz diye insanüstü gayret göstererek çabalıyoruz. Bu ziyaretlerimizde bir kez daha Anadolu’nun Ötüken’deki yazıtlarla bahsedilen özüne bağlı kalma çağrısına kulak verdiğini görüyoruz. Bu yüzden de öz değerlerinin öz savunucusu, öz evlatları olan MHP’ye sonuna kadar sahip çıktığına şeref ve mutluluk duyarak şahit oluyoruz.” diye konuştu.Yenipazar’daki salon toplantısının ardından ilçe merkezinden esnaf ziyaretine çıkan Yaşar Yıldırım, buradaki dükkanları tek tek gezerek dükkân sahipleri ve çalışanlarla uzun süre sohbet etti. Bu sırada vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği MHP Heyeti’nin halkla olan sıcak diyalogu dikkat çekti.Yenipazar’dan sonra Gölpazarı ilçesine geçen Yaşar Yıldırım, ilçedeki temaslarına STK, mesleki örgütler ve hemşehri derneklerinin de katıldığı toplantıyla başladı. Cumhur İttifakı’nın Türkiye merkezli bir dünya meydana getirmek ne denli önemli olduğuna dikkat çeken Yıldırım, “Türkiye’nin gerek yurtiçi gerekse yurtdışı kazanımlarına bakıldığı zaman Cumhur İttifakı’nın neleri başarabildiğini görebiliriz.” diye konuştu. Gölpazarı-Osmaneli ilçe teşkilatlarının ortaklaşa düzenlediği toplantıda katılımcıların heyacanı görülmeye değerdi. Büyük bir dikkat ve heyecanlı MHP Heyeti’nin konuşmalarını dinleyen Bilecikliler Aday Belli, Karar Net kararlığını bir kez daha vurguladı.
1 / 4
Yıldırım: Yeni bir Türk zaferi yaşayacağız 2
Salon toplantısının bitiminde uzun süre vatandaşlarla sohbet eden Yaşar Yıldırım, Gölpazarlılarla birlikte merkez çarşıda esnafları dolaştı. Bu esnada dünyada hemen her piyasayı alt üst eden ekonomik daralma ve enerji yetersizliğinden bahseden MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hızlı icra ile problemlere anlık ve doğru müdahaleler yapabildiğinin” altını çizerek, “Hem masada, hem sahada hemen her alanda Türkiye’nin politika geliştirdiğini ve kısa sürede hayata geçirebildiğini” kaydetti.Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantıları Bilecik programının ikinci gününde Söğüt ve Bozüyük ilçelerinde halkla buluşan Yaşar Yıldırım; “Şeyh Edebali’nin mübarek nefesini verdiği topraklara gelmekten dolayı oldukça mutlu ve huzurluyuz. Cumhur İttifakı; işte yalnızca bu topraklardan, bu velilerden feyz alarak milletine hizmet etmek gayretindedir. İmam kisvesindeki papazlardan, Müslüman mintanı giyen iblislerden değil.” Diyerek halktan gibi görünen demagojik siyasetçileri eleştirdi.
2 / 4
Yıldırım: Yeni bir Türk zaferi yaşayacağız 3
Altılı masanın konken partilerine, boş zamanı değerlendirmek için kuru gürültü yaptıkları kahvehaneye döndüğünü ifade eden Yaşar Yıldırım, altılı benzemezlerin masa altındaki beslemeleri HDP’nin ayak altında sıkıldığını belirterek, HDP debelendikçe altılı zillet müttefikleri hop oturup, hop kalkıyor. Türk Milleti’nden ihaneti gizlemeye çalışıyorlar ama nafile dedi.Vezirhan Beldesi’nde parti teşkilatıyla kahvaltıyla katılan Yıldırım, “Türkiye’nin yüz yıllık mazisinde en kritik seçimlerini yaşayacağını söyleyerek, “İnşallah hep birlikte gönül seferberliğiyle yeni bir Türk zaferi yaşayacağız. Zillete saf tutanların ayaklarını, mayası bu topraklarda karılan Osmanlı’nın tokadıyla öyle bir yerden keseceğiz ki bir daha doğrulmaya mecali kalmayacak” dedi.
3 / 4
Yıldırım: Yeni bir Türk zaferi yaşayacağız 4
Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin ve dünyanın her meselesine büyük bir özveri ve kararlılıkla yaklaştığını aktaran Yıldırım; “Bakın yüzyılların biriktirdiği kronik sorunlarımız vardı. Küresel emperyalistler sorunları çözmemiz için işi yokuşa sürüp duruyorlardı. Ancak bugün öyle mi?Bırakın Türkiye’yi, artık dünyada nerde bir kriz varsa, derhal onunla ilgili Türkiye’ye mahsus, Türk’e has bir çözüm geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz. Her konuda duruşumuz belli, tavrımız net. Bu yüzden Aday Belli, Karar Net diyoruz ve hepinizden parlamentoda çok daha güçlü temsil için Milliyetçi Hareket Partisi’ne, kazanımların devamlılığı içinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden destek istiyoruz” dedi.Siyasi toplantının akabinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Yaşar Yıldırım başkanlığındaki MHP Heyeti Bilecik’ten ayrılacak, Bursa’da düzenlenecek olan Aday Belli, Karar Net mitingine katılmak için şehirden ayrıldı.
4 / 4
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. Elizabeth'in cenazesine katılacak mı? Cuma namazı sonrasında yanıtladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. Elizabeth'in cenazesine katılacak mı? Cuma namazı sonrasında yanıtladı!