16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol A Milliler 3 puan için sahada

A Milliler 3 puan için sahada

UEFA Uluslar B Ligi’nde zirveyi kovalayan A Milli Futbol Takımı, bugün Samsun 19 Mayıs Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak maçta Karadağ’ı konuk edecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
A Milliler 3 puan için sahada
KAYNAK: TÜRKGÜN

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi’nde bugün Karadağ’ı ağırlayacak. İlk iki maçta 4 puan alan kırmızı beyazlılar, Samsun 19 Mayıs Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak maçta 3 puan almak için mücadele verecek. Uluslar A Ligi’ne hedefleyen millilerin, gruptaki ilk iki maçını kaybeden Karadağ’ı konuk edeceği maçı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi, Alessio Berti, Luigi Rossi hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma Tv8 ve Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı, Samsun’da Karadağ ile karşılaşacak

KARADAĞ İLE 5.MAÇ

Karadağ ile ilk maçını 2016 yılında oynayan A Milli Futbol Takımı, bugüne kadar oynadığı 4 maçtan 2’sini kazanırken, 2 maç berabere bitti. Kırmızı beyazlıların 7 gol attığı rekabette Karadağ 5 kez gol sevinci yaşadı.

MONTELLA’NIN 16’NCI SINAVI

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, kırmızı beyazlıların başındaki 16’ncı maçına çıkacak. İtalyan teknik adam, geride kalan 15 maçta, 7 galibiyet, 3 beraberlik, 5 yenilgi aldı. Montella’nın yönettiği maçlarda milliler, 22 gol atarken, kalesinde 21 gole engel olamadı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella: "Gürcistan zor  bir takım" - Bolu Olay

344,3 MILYON AVROLUK KADRO

UEFA Uluslar B Ligi’nde Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele veren A Milli Futbol Takımı, 344,3 milyon avro ile grubun en değerli kadrosu oldu. En değerli oyuncusu 45 milyon avro ile Hakan Çalhanoğlu olan millerin ardından, Galler 159,45 milyon avro, İzlanda 39,3 milyon avro, Karadağ da 22,4 milyon avro ile sıralandı.

Türkiye-Karadağ milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (A Milli Takım'ın maçı nerede oynanacak?) - 3
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da