30 Eylül 2024
weather
28°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, silahlı saldırı sonucu yaralanan Serhat Akın’ı hastanede ziyaret etti. Yıldırım’a Mahmut Uslu da eşlik etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, silahlı saldırıya uğrayan eski milli futbolcu Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti.

Tedavisi Devam Ediyor

Beykoz'da gerçekleşen silahlı saldırı sonucu ayaklarından yaralanan Serhat Akın, tedavi gördüğü hastanede ziyaretçilerini kabul ediyor. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Eski Başkan ve Yöneticiden Destek

2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Serhat Akın'ı bu sabah hastanede ziyaret eden Yıldırım'a, Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu da eşlik etti. İkili, Akın’a geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi.

6 KİŞİ ADLİYEDE

Serhat Akın'a düzenlenen silahlı saldırı Beykoz'da meydana gelmiş ve Akın ayaklarından yaralanmıştı. Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında, saldırı talimatının Gürcistan'dan verildiği ve 250 bin lira karşılığında gerçekleştirildiği iddiaları gündeme geldi. Bugün soruşturma çerçevesinde önemli bir gelişme yaşandı; saldırıda kullanılan motosikleti kullanan şüpheli ile tetiği çeken saldırganın da aralarında bulunduğu 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin kahve ihracatı 154,7 milyon doları geçti

Türkiye'nin kahve ihracatı 154,7 milyon doları geçti