23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Çağlar Söyüncü: "Hedeflerimiz her zaman zirve"

Çağlar Söyüncü: "Hedeflerimiz her zaman zirve"

Fenerbahçe’nin deneyimli savunmacısı Çağlar Söyüncü, Manchester United maçı öncesi UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedeflerinden bahsetti: "Hedeflerimiz hep en üstte. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz."

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çağlar Söyüncü: "Hedeflerimiz her zaman zirve"
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesi öncesinde UEFA TV’ye yaptığı açıklamalarda takımın hedeflerinden ve Türk futbolunun ihtiyacından bahsetti.

"Maç Maç İlerliyoruz"

Söyüncü, Manchester United karşılaşması öncesinde, Fenerbahçe'nin yüksek hedefler belirlediğini vurguladı. Her maça odaklandıklarını belirten tecrübeli oyuncu, takımın Avrupa'da iddialı bir şekilde ilerlediğini şu sözlerle ifade etti:

"Maç maç gidiyoruz. Önümüzdeki maç Manchester maçı. Hedeflerimiz hep en üstte Fenerbahçe olarak. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. Avrupa'da oynayan çok fazla oyuncu var. Tecrübeli bir takımız."

"İyi Sonuçlara İhtiyacıMIZ Var"

Çağlar Söyüncü, Türkiye’nin futbol açısından uluslararası başarıya ihtiyaç duyduğunu belirterek, milli takımın son dönemdeki çıkışına dikkat çekti. Aynı çıkışı kulüp takımlarında da yakalamak istediklerini söyleyen Söyüncü, bu başarının Türk futboluna büyük katkı sağlayacağını ifade etti:

"Hem taraftar olarak hem Türk futbolu olarak iyi sonuçlara ihtiyacımız var. Bunu hak ediyoruz. Ülkemiz olarak milli takımda iyi bir çıkış yaptık, kulüp takımlarında da bu çıkışı yaparsak hem ülke adına hem Türk futbolu adına büyük bir kazanç olacaktır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa'daki takas işlemlerinde tarih değişikliği

Borsa'daki takas işlemlerinde tarih değişikliği